Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

UNILAKT SKOŘICE RECENZE

OBSAH

Unilakt se skořicí

Unilakt se skořicí jsou vlákninové tablety s chlorellou a probiotickými bakteriemi, obohacené vitamínem C a skořicí. Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určen jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost je vyznačena na obalu.

Balení:

  • 150 g, obsahuje cca 225 tablet – plast
  • 300 g, obsahuje cca 450 tablet – plast
  • 600 g, obsahuje cca 900 tablet – sklo

Zde můžete vidět cenu produktu Unilakt se skořicí.

Zdroj: Unilakt na hubnutí

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Unilakt čoko

Unilakt čoko je dalším vlákninovým přípravkem v řadě Unilakt. Představuje kombinaci velmi důležitých faktorů, které jsou v naší potravě nedostačující. Komplexní vlákninové tablety Unilakt čoko jsou velmi účinným doplňkem redukčních diet. Nutriční doplněk Unilakt čoko obsahuje vysoké procento jablečné a kakaové vlákniny, inulin, psyllium, řasu chlorellu, vitamín C a živé probiotické bakterie Enterococcus faecium. Významnou složkou v Unilaktu je chlorella (také se jí říká zelené krvinky), která zastupuje v Unilaktu multivitamín, dodává přírodní betakaroten, rostlinné bílkoviny a díky CGF (chlorella růstovému faktoru) zajišťuje rychlou obnovu poškozených buněk. Tento produkt je významným doplňkem redukčních diet (svým sytícím účinkem pomáhá efektivně redukovat tělesnou hmotnost).

Balení:

  • 150 g, obsahuje cca 225 tablet (na 14 dní užívání)
  • 300 g, obsahuje cca 450 tablet (na 1 měsíc užívání)
  • 600 g, obsahuje cca 900 tablet (na 2 měsíce užívání)

Zde můžete vidět cenu produktu Unilakt čoko.

Zdroj: Unilakt na hubnutí

Diskuze

V diskuzi KÁVA+SKOŘICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Květa.

Jak ovlivňuje káva účinky skořice. Myslím rozpustná káva k ní malinko mleté skořice, chuťově je to výborná "jiná" káva. Ponechává si skořice výše uvedené léčebné účinky? Jak na sebe tyto dvě ingredience působí? Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie knotová.

Nevadí užívání skořice když užívám lék na ředění krve? Je to Godasal.

Zdroj: diskuze Káva+skořice

Dávkování

Doporučuje se obvykle 15 tablet denně rozdělených do dvou až tří dávek. Maximální dávka by neměla přesáhnout 30 tablet denně.

Zdroj: Unilakt na hubnutí

Poradna

V naší poradně s názvem SKOŘICE BYLINKY NA ZÁCPU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Samboja.

Jak působí používání skořice na pravidelnou stolici? Staví nebo
nebo podporuje? Děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Skořice spíše staví stolici, ale nezpůsobuje zácpu. Skořice zlepšuje trávení, tím, že štěpí tuky, zlepšuje metabolismus tuků a cukru u lidí s cukrovkou. Skořice dále zahřívá a stimuluje zažívací trakt, uklidňuje koliky, průjem, nevolnosti a nadýmání.

Skořice stahuje hladké svalstvo, které nemůžeme normálně ovládat svou vůlí. Z hladké svaloviny je i vnitřní svěrač, který se při konzumaci skořice hůře uvolňuje a tím může být pozdržena stolice.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Skořice bylinky na zácpu

Unilakt 150 g s řasou chlorella a bakteriemi

Svým sytícím účinkem pomáhá efektivně redukovat tělesnou hmotnost. Posiluje imunitní systém díky vysokému obsahu přírodních vitamínů, minerálů a stopových prvků. Unilakt obsahuje vysoké procento jablečné vlákniny, pektinů, vitamín C a živé probiotické bakterie Enterococcus faecium na doplnění střevní mikroflóry. Nejvýznamnější složkou v Unilaktu je řasa chlorella (takzvané zelené krvinky), která zastupuje v Unilaktu multivitamín, dodává přírodní betakaroten i rostlinné bílkoviny. Mohou ho užívat všechny věkové skupiny včetně dětí od tří let. Je velmi vhodný pro těhotné ženy a kojící matky. Unilakt je určen také lidem, kteří porušují zdravý životní styl a přitom si chtějí udržet optimální tělesnou hmotnost a dobrý pocit.

Dávkování: Doporučuje se 15 tablet denně rozdělených do dvou až tří dávek. Při redukci hmotnosti 3x denně 10 tablet (půl hodiny před jídlem).

Tabletami Unilakt je také možno nahradit jedno denní jídlo. V obou případech je doporučován postupný náběh: první den 3x denně 2 tablety, druhý den 3x denně 3 tablety a tak dále až do dosažení doporučené dávky. Maximální dávka by neměla přesáhnout 30 tablet denně. Tablety je vhodné rozkousat, případně spolknout, a zapít nejméně 250 ml tekutiny. Při užívání Unilaktu je pitný režim velmi důležitý. Nedostatek tekutin může totiž způsobit zácpu. Na zapíjení není vhodný silný černý čaj či káva. Zvláště při prvním užívání se doporučuje pozvolný náběh, tedy rozvržení do několika dávek.

Balení:

  • 150 g, obsahuje cca 225 tablet – plast
  • 300 g, obsahuje cca 450 tablet – plast
  • 600 g, obsahuje cca 900 tablet – sklo

Zde můžete vidět cenu produktu Unilakt 150 g s řasou chlorella a bakteriemi.

Zdroj: Unilakt na hubnutí

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Poradna

V naší poradně s názvem SKOŘICE A WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Svatava Krejčí.

Může se skořice konzumovat s lékem warfarin ?


Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Skořice neovlivňuje srážlivost krve a proto se může používat společně s lékem Warfarin.

Zdroj: diskuze Skořice a warfarin

Zkušenosti s Unilaktem

Po užívání Unilaktu dochází k úpravě stolice, pocit hladu je omezený na minimum, tělesná hmotnost se sníží. Velice důležitý je pitný režim, před užíváním Unilaktu je nezbytné vypít cca 2,5 l až 3 l tekutin denně. Při dostatečném pitném režimu se často střeva vyprazdňují po každém teplém jídle, někdy ani teplé být nemusí. S Unilaktem se jistě budete cítit svěžejší a krásnější – tajemství čisté pleti totiž nespočívá jenom v kosmetických přípravcích a imunita není dostatečně silná bez správné činnosti střev.

Unilakt zlepšuje krevní oběh a napomáhá cirkulaci krve, příznivě ovlivňuje střevní mikroflóru, čistí zažívací trakt, zamezuje vstřebávání některých toxických látek do organismu, pomáhá doplnit vitamín C, je důležitou součástí výživy po léčbě antibiotiky, příznivě působí při hemoroidech, je určený i pro děti od tří let a ideální pro těhotné ženy (působí proti ranní nevolnosti, zabraňuje nadýmání a zácpě), v neposlední řadě pomáhá při redukci váhy.

Zdroj: Unilakt na hubnutí

Diskuze

V diskuzi SKOŘICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Samboja.

Brání či podporuje skořice stolici? Děkuji za odpověď

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Skořice

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Následky

Skořice by se neměla užívat při žaludečních a střevních vředech. Skořice také může způsobovat alergii, pokud se tedy u vás objeví příznaky alergické reakce, nepoužívejte ji. Vliv většího množství skořice v těhotenství není znám. Objevují se protichůdné názory na vliv skořice na dělohu. V nízkých dávkách (respektive v přiměřených, na které je organismus zvyklý), je užívání skořice bezpečné. Skořice by stejně jako jiná koření neměla být podávána dětem do dvou let.

Zdroj: Skořice – předávkování

Diskuze

V diskuzi LÉK PRADAXA A JEHO CENA PRO PACIENTA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina Hanzalová.

Dobrý den, mám dotaz. Užívala jsem lék Warfarin a nyní budu brát Pradaxu. A prosila bych od vás odpověď, čeho se mám vyvarovat při užívání Pradaxy. Zatím vím, že se mám vyhnout bylinkám třezalce a šalvěji. Ostatní bylinkové čaje můžu? Také kustovnice čínská a chia semínka nejsou vhodné? A co kolagen Q10 Omega3 mastné kyseliny?
Můžu multivitamíny s minerály? Na kosti potřebuji vitamín D3, který mi předepisovala doktorka. Neměla jsem ho skoro rok. Léky vhodné jsou typu Paralen, Panadol a Paracetamol?
A jak je to se stravováním? Můžu špenát,brokolici,salát,česnek a ostatní zeleninu, která se musí "hlídat" při užívání Warfarinu??
Děkuji za vaši odpověď, na co je třeba dávat pozor při užívání Pradaxy.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Tragan.

chtěl jsem užívat cejlonskou skořici na snížení cholesterolu , ale na obalu skořice je oznámení jako kontraindikace léky na ředění krve. Nyní užívám eliquis vztahuje se to i na tento lék /vadí 1 malá lžička skořice obden /?

Děkuji za odpověď J.Tragan

Zdroj: diskuze Lék Pradaxa a jeho cena pro pacienta

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Diskuze

V diskuzi SKOŘICE. MAGICKÁ LÉČIVÁ ROSTLINA ČI SVĚTOZNÁMÉ KOŘENÍ? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Dobrý den všem, skořice se dá sehnat na www.prodejbylin.cz/s… . Také jsem si ji zde zakoupila ;-)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Skořice. Magická léčivá rostlina či světoznámé koření?

Skořice dávkování

Denní dávka skořice by neměla přesáhnout 2 - 4g, u výtažků a olejů je třeba brát zřetel na sílu výrobků (viz příbalový leták).

Zdroj: Skořice, magická a léčivá

Skořice a med na vlasy

Skořice a med přirozeně zesvětlují vlasy. Med obsahuje přírodní peroxid vodíku, jenž má vynikající bělicí účinky. Skořice se zase vyznačuje depigmentačními schopnostmi (působí jak na pleť, tak na vlasy) a vlasy zesvětluje.

Zdroj: Báječné účinky medu a skořice

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Co je to skořice

Skořice je vlastně usušená kůra stromu - skořicovníku. Nejznámější jsou 2 druhy skořicovníků - skořicovník cejlonský (je považován za kvalitnější, kůra vytváří typické "svitky") a skořicovník čínský. Vůni a chuť skořice vytváří především silice, hlavně aldehyd, eugenol, třísloviny i další složky. Pro vysoký obsah těchto látek se skořice hojně používá v léčitelství i v kosmetice.

Zdroj: Skořice, magická a léčivá

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP