Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VIDEO KLYSTÝR ŽENY

OBSAH

Klystýr video

Videonávody na to, jak správně provést klystýr doma.

Zdroj: Klystýr

Diskuze

V diskuzi VELKÝ KLYSTÝR 3 LITRY VODY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Světlana.

Dobrý den, nechápu, proč většina návodů udává, že klystýr stačí dělat se 2 litry vody. Jám měřím jen 163 cm a vážím jen 49 kilogramů a zvládádm naprosto bez problému pojmouk při klystýru 3 litry vody. Jednou se mi dokonce podařilo přijmout 3,5 litru vody. Už doktor Kellogg doporučoval klystýry co největší, aby se střevo dobře vyčistilo.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavlína.

Taky používám velkoobjemový klystýr, dávám si 3 až 3,5 litru vody.

Zdroj: diskuze Velký klystýr 3 litry vody

Co je to klystýr

Klystýr je postup zavedení tekutiny do konečníku a tlustého střeva přes konečník. Zvyšující se objem kapaliny způsobuje rychlý rozvoj dolního trávicího traktu, což často vede k velmi nepříjemnému nadýmání, křečím, silné peristaltice, pocitům naléhavosti a kompletnímu vyprázdnění spodního střevního traktu. Klystýr je velmi rychlý a účinný, provádí se často u takových onemocnění, jako je zácpa, a je součástí některých alternativních zdravotních terapií.

Zdroj: Klystýr

Klystýr video

Zde můžete vidět, jak se provádí klystýr.

Zdroj: Jak správně provést klystýr

Diskuze

V diskuzi KLYSTÝR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiří.

Dobrý den,
mám jen jednu otázku.
Je možné si někde nechat ten klystýr udělat? Třeba někde v nemocnici?
Zatím jsem žádnou podobnou službu nenašel mimo hydrocolon terapie.
Žádná nemocnice to nenabízí a řekl bych, že se tomu i některé nemocnice vyhýbají i v případě, že pacient nemá možnost si tuto proceduru udělat sám. Děkuji za odpověď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Klystýr

Fotografie klystýru

Zde je několik fotografií, na kterých je vidět klystýr.

Zdroj: Klystýr

Poradna

V naší poradně s názvem VYHŘEZLÁ PLOTINKA KRČNÍ PÁTEŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

jak cvičit na vyhřezlá plotenka akrční pateř dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Posílám vám odkaz na video s cviky při vyhřezlé ploténce na krční páteři: youtu.be/0SLairHEutE
Video je v angličtině, ale cviky jsou velmi dobře vidět a pochopíte je i když anglicky nerozumíte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vyhřezlá plotinka krční páteře

Druhy klystýru

  • Klystýr mýdlovou vodou. Tento klystýr může být efektivnější při vyprazdňování střev u některých lidí. Vždy začínejte klystýr bez mýdla. Pokud chcete experimentovat, vybírejte si mýdla buď na rostlinné bázi, nebo na bázi živočišné. Zvolíte-li mýdlo se speciálními účinky, mohou zde existovat i další léčebné výhody použití mýdlového klystýru.
  • Klystýr s esenciálními oleji. Použití éterických olejů může být účinnější než použití mýdla. Velmi účinné jsou oleje z máty a levandule, protože stimulují a vyživují tlusté střevo.
  • Klystýr z mořské soli. Je důležité, aby bylo střevo živeno elektrolyty, proto do klystýru přidejte jednu lžičku mořské soli na půl litru vody.

Zdroj: Klystýr

Diskuze

V diskuzi ČIŠTĚNÍ JATER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bunapo.

Ten klystýr mi připadá značně nepraktický.
Nemáte někdo radu jestli to nefunguje i bez něj?
Díky s pozdravem Hezký den Pavel

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Čištění jater

Ženská obřízka video

Zde můžete vidět videoženskou obřízkou.

Zdroj: Dámská obřízka

Diskuze

V diskuzi VIDEO A NÁVOD NA LÉTO BEZ AKNÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ilona.

Mám to vyzkoušené.Opravdu to pomáhá.Postupně se začnou všechny boláky hojit a nové už se nedělají.Je to vidět už po pár dnech a za týden,dva máte po problému.Budete mít krásnou čistou pleť.
Nám moc pomohla léčivá kosmetika Larens.Můžu doporučit a ráda poradím.Podívejte se na :

biokolagenlarens.nap…
video: www.youtube.com/watc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze VIDEO A NÁVOD NA LÉTO BEZ AKNÉ

Zdravotní účinky klystýru

Klystýr je vlastně vnitřní sprcha. Vypláchne zbytky jídel, které velmi často způsobují patologické změny střevní sliznice. Vyčistí zbytky nestrávené potravy a odstraní případné patogenní mikroorganismy.

Zdroj: Jak správně provést klystýr

Diskuze

V diskuzi KÁVOVÝ KLYSTÝR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Blanche.

Nenašla jsem nic o kavovém klystýru. Jak se dela kolik kávy, jakou atd. Prosím někoho kdo ví, ať dá vědět. Děkuji Blanche

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vladimir.

Googlite KAVOVY KLYSIR or GERSON COFFEE ENEMA
Je plno. Mam prvy za sebou. 3 stol lyzice mletej kavy kvalitnej. Vraj lepsie organic? Zovriat 1 L destil vody z lekarne ci z vodovodu ale odstat 5-8 hodin = chlor fuc.
Nerobit na noc lebo stimuluje energiu. Ocedit a chladit na 37-43 st C. Drzat v sebe 15 minut lebo pecen jatra kazde 3 minuty cisti krv. Detox, depresie, zlepsi krv od parazitov... Dr Ogulov: 13 dni po sebe a muz s plno lipomami sa ich plne zbavil. Budem robit 2x v tyzden.

Zdroj: diskuze Kávový klystýr

Proč používat klystýr?

Náš moderní životní styl ničí stále rostoucí zdravotní poruchy, u kterých je diagnóza nejasná. Fyziologická onemocnění jako bolesti zad, poruchy trávení, nadýmání, kyselosti, chronická zácpa, syndrom dráždivého tračníku jsou na denním pořádku. Tyto poruchy jsou spojeny s nedostatečným čištěním tlustého střeva a se špatnou detoxikací organismu. Zkušenosti ukazují, že klystýr nejen značně pomáhá v těchto případech, ale také přispívá k udržování mladistvého vzhledu.

Zdroj: Klystýr

Diskuze

V diskuzi AGRESIVNÍ JULČA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Už jste viděli tu vulgární bábu v pražském metru? Říká se jí agresívní Julča a je fakt hustá. Tady je vidět video, jak agresivně to Julča rozbalila v metru: www.youtube.com/watc…
A tady zase video, jak Julča zmlátila reportéry TV Nova, když se ji šli zeptat, proč tak agresivně vyváděla: www.youtube.com/watc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Agresivní Julča

Klystýr před operací

Pokud pacient nechce klasické klyzma, tak se dá v nemocnici za 100 Kč koupit přípravek Yal. Yal je velmi řídký gel v malé lahvičce s aplikátorem do konečníku. Používá se k výplachu před různými vyšetřeními a jedná se o příjemnější proceduru, než je klyzma. Klyzma se provádí u plánovaných operací střev, případně velkých gynekologických operací, nebo před určitými vyšetřeními střev (například při endoskopii).

Zdroj: Jak správně provést klystýr

Diskuze

V diskuzi DERIVAČNÍ KOUPEL VIDEO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagmar.

chtěla bych vědět jak se to přesně provádí, protože mám zdravotní problémy

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dagmar.

já nevím, zkusila jsem, vytrvávám ale zatím mi to nic nepřineslo

Zdroj: diskuze Derivační koupel video

Klystýr před porodem

Klystýr před porodem se aplikuje v první době porodní. Voda rozpustí stolici nahromaděnou v tlustém střevě a umožní ji vyloučit, čímž jednak uleví mamince od případné zácpy a jednak uvolní plodu cestu do pánve. Teplota vody ovlivňuje děložní kontrakce, čímž porod urychlí. Vyprázdněním stolice před porodem se předejde jejímu nechtěnému úniku při porodu, který může ženě přinést značné rozpaky, a tím zhoršit soustředění na porod, nehledě na hygienické riziko pro novorozence. Výplach střev usnadní i vyprazdňování po porodu.

Zdroj: Jak správně provést klystýr

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva B..

Tak to je popsáno perfektně! Nezbývá než souhlasit. Já mám ještě ráda, když mi partner drží nohy hodně od sebe a chvilkama se jen dívá a lízne, pohladí, lízne, pocucá, líbá, saje,...a kamarád mi laská prsa a já jim můžu hladit a cucat penisy a lízat kouličky. To je perfektní!!!

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Reparex – video

Zde je video, na kterém je možné vidět aplikaci přípravku Reparex.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu

Vyšetření varlat video

Tady je video, na kterém je vidět jak správně provést samovyšetření varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Účesy pro ženyvideo

Zdroj: Účesy

Zdravotní účinky klystýru

Pokud jsou střeva zanesena mnoholetými usazeninami, do krve se dostávají škodliviny, které mohou negativně ovlivnit funkci různých orgánů. Klystýr vrací střevům schopnost zásobovat nás živinami a nastartuje obranyschopnost, zlepší činnost všech orgánů včetně pokožky, přes kterou škodliviny vystupují z těla ven, odstraní zácpu a mnoho dalších potíží.

Věřte tomu nebo ne, klystýr se používá jako hlavní způsob odstranění toxinů z těla, zlepšuje vstřebávání živin z potravy, přetváří tlusté střevo a zlepšuje jeho průchodnost. Díky klystýru dochází k odstranění fekální hmoty, která stagnuje ve střevech. Fekální hmoty jsou pro tělo jedovaté a mohou se vstřebat do tlustého střeva. Zároveň zvyšuje vstřebávání živin z potravin, které konzumujete vyčištěné.

Zdroj: Klystýr

Jak oholit pánské přirození video

Tady je několik různých video návodů na holení pánského přirození.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Účinky

Použití glycerinu se využívá převážně u mikroklyzmatu, což je klyzma s malým obsahem tekutiny. Klyzma je méně objemné, klient tekutinu déle udrží a snadněji se vyprázdní. Jedná se o projímavý druh klystýru.

Zdroj: Glycerinový klystýr


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP