Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VZORY DAMSKEHO OHOLENI

OBSAH

Holení dámského přirození

Zdroj: Holení dámského přirození

Diskuze

V diskuzi BRADAVICE NA GENITÁLIÍCH FOTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Po holení přirození se mi nejlépe osvědčil obyčejný ocet. Po oholení si octem namažu vyholená místa, penis a varlata i jako prevenci proti plísním. S přítelkyní to děláme už léta a naprosto v pohodě. Stačí jen vyzkoušet

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ladislav.

Dobrý den.Asi před třemi měsíci se me udělali vyrustky v rozkroku které postupně z tmavli.Momentálně v rozkroku cítím tupou bolest což sem předtím necítil a hlavně mám problém jelikož sem stydlivy s tím někde zajít.Poradite mi co mám dělat nebo kam popřípadě zajít?Děkuji
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Bradavice na genitáliích foto

Dnešní holení dámského pohlaví

V dnešní době je úplně normální, že ženy mají intimní partie oholené. Vlastně jim to napomáhá k dobrému navázání sexuálního kontaktu s partnerem. Díky oholení nedochází jen ke zlepšení intimního života, ale je i určitou prevencí před řadou nepříjemných onemocnění, protože ochlupení udržuje bakterie a také zadržuje větší vlhkost. Holení intimních partií je celkem nákladné, protože chloupky dorůstají rychle a může dojít i k jejich zarůstání.

Když se podíváte na různé blogy zjistíte, že některé ženy mají raději chlupaté přirození, protože si myslí, že to muže vzrušuje. Když se nad tím zamyslíte, může tomu opravdu tak být. Ale jak se říká, nic se nesmí přehánět. Není ideální, aby slečna měla extrémně zarostlé intimní partie, je vhodné, když se o ně stará a opečovává je nějakým typem zastřihnutí.

Zdroj: Holení dámského přirození

Diskuze

V diskuzi RAKOVINA PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk.

Předmluva: další sled událostí mám velmi dobře zachycen v deníku, který jsem si psal, období do další komplikace je velmi podrobně zachyceno

17.9.2017
Hospitalizace ve FN Plzeň Bory nástup v 08:00 na urologickém oddělení , 3. Patro pokoj č.7. V průběhu dne pohovor s lékařkou, zavedení kanyly do levé ruky pro případnou transfuzi při operaci. Rovněž pohovor s anesteziologem. V noci přetržitý spánek, ráno druhého dne oholení operačního pole a umytí antibakteriálním mýdlem. Poté čekám již nahý na operaci na pokoji.

18.9.2017
07:30 injekce, příprava na operaci – převoz do 4. patra na operační sál, aplikována anestezie, vše vnímám jen se zavřenýma očima a jen po sluchu.
08:00 operace prostaty ve FN Plzeň Bory u prof. Hory,
11:00 probuzení z narkózy na pooperačním pokoji, cítím se jako rozbitý džbánek na zápraží a slabý jako moucha v únoru. Celkem nic nebolí, spíš je to všechno necitlivé a jakoby cizí.
15:30 Návštěva Jani, jen pár slov, jsem stale v polospánku, v polobdění

19.9.2017
10:00 převezen z pooperačního pokoje na normální pokoj 3. Patro č 7. Bolesti nemám, jen cítím jakoby přiskřípnuté vnitřnosti ale takovou bolístku ani neřeším. Jsem pořád trošku unavený, mám otlačená záda a v krku sucho a hleny a nemohu pořádně mluvit, jak jsem později zvěděl, byl to důsledek intubace. Kapačkami dostávám výživu a antibiotika spolu s další kapačkou ACC na odhlenění.
15:30 návštěva Jani I Monik, v noci mi pomáhá přežít notebook s filmy a mobil s hudbou z You Tube. Pacienti na pokoji neskutečně chrápou, takže hudby do sluchátek si skutečně užívám.


20.9.2017
Sedím na posteli
15:30 Návštěva Jani i Monik

21.9.2017
Stojím u postele
15:30 Návštěva Jani

22.9.2017
Mohu již chodit, vytažení stehů z drenu a jeho odstranění, u stehů to maličko zatahalo, dren jsem vůbec necítil, takové bolístky neřeším. Údajně jsem indián. Procházím se po chodbě s pytlíčkem na hadičce

23.9.2017
Návštěva Jani , návštěva Monik a Miloše, s jani jsme odpoledne venku, je nádherně, svítí sluníčko a svítí I naše duše. Monik a Miloš pak tu byli k večeru.

24.9.2017
08:00 propuštěn do domácího ošetřování s pytlíčkem u pasu a hadičkou v penisu. Kupodivu mi neschází chození na WC s močením, pouze se občas vypustím. Katetr v penisu mi nevadí, spíš naopak přináší mi příjemné pocity někdy až erotické. Podstatné je to, že se s tím učím žít. Občas pocítím i něco co připomíná probouzející se erekci, je to jen pocit v penisu, nikoliv ztopoření. Pomalu začínám cvičit cviky na posílení pánevního dna, snažím se přecvaknout hadičku, pochopitelně marně.


25.9.2017
Objevila se bolest ve varlatech, šourek se poněkud zvětšil.

26.9.2017
Otok šourku a penisu se dále zvětšil, varlátka vyrostla a ztěžkla, jakoby místo nich byla pštrosí vejce, navíc bolestivá jako kdyby se z nich klubala pštrosáčata.

27.9.2017
Návštěva ambulance FN Plzeň Bory, MUDr Mrkos – vyndání stehů z ran, hojím se jako kočka, nicméně v břiše bouchla bomba a hojení tam bude delší, cituji pana doktora: „Nenechte se zmýlit malými rankami na břiše, ale uvnitř jsme řádili“. Otok genitálií je dle pana doktora normální reakce na zvýšený pohyb a chůzi po operaci, nechme tomu pár dní. S únikem moči si nadále starosti dělat nemusím, občas cítím, jak tekutina proudí skrze hadičku do zásobníku a je to docela erotika. Kdybych s tím mohl chodit po zahradě, šlo by současně hnojit porosty. Nadále zkouším a vlastně i cvičím Kegelovy cviky, lze je cvičit i s tou hadičkou zavedenou v údu, pokud vyloženě nevadí (ta hadička). Posiluji i pánevní svaly. Je to nový, nepoznaný svět pooperační rekonvalescence, mám cíl a to je důležité. Věřím ve zlepšování a stálý „tah na branku“.

29.9.2017
Pocity ohledně erekce nemohu a nechci podceňovat, ještě si ji budeme užívat. Občas pocítím vzruch v penisu v místech, kde jsou topořivá tělíska, jakoby chtěla počínat ranní erekce, ruční dráždění je zatím neúčinné, erotogenní zóny (např. bradavky, vnitřní strany stehen), těla jsou však mnohem citlivější a vnímavější dráždění a toto vrcholí skoro jako dřív do „orgasmu“, tento je ale rozlitý do celého těla, není tak prudký jako při ejakulaci, ale mírnější, déle prožívaný a procítěný až do konečků prstů. Přirozeně dráždění musí být logicky delší, něžné a podepřené vzájemnou láskou a porozuměním mezi partnery. Zatím musíme dávat pozor na bříško, je zatím na pohmat trochu citlivé a při protahování trošku tahají jizvičky.

30.9.2017


1.10.2017

Na fotografii toho dne je vidět otok genitálií, který byl součástí hojení, respektive vyšší intenzity pohybu. Bolestivost celkem není, mám jen pocit, jako bych měl balon mezi stehny. Patrnou se rovněž stává plíživě nastupující obezita, věřím, že až budu zdráv (no relativně myšleno), veškerý tuk zase odbourám a vrátím se k obvyklým aktivitám,

3.10.2017
Otok genitálií, penisu i šourku trvá, začínám chladit ledem. Otok je poměrně nebolestivý, jen vadí ta tíha mezi nohama a překáží velikost, nelze normálně chodit. Zdržuji se spíše doma, ev. zajedu na zahradnickou základnu, ale smysluplnou práci zatím provádět nemohu.

4.10.2017
Otok genitálií chladím ledem, dostavují se výsledky, otok pomaličku začíná ustupovat, břicho stále opuchlé.

5.10.2017
Stále chlazení ledem otok je veliký, i když se zdá, že šourek už je měkčí.

6.10.2017
Stav neměněn, chlazení ledem.

7.10.2017
Konečně začíná otok viditelně ustupovat, šourek se zmenšil, je měkčí a hlavně už i lehčí. Bylo to jako tahat kouli na penisu. Otok břicha zatím trvá, ale je nebolestivý, jen je to jakási vada na kráse. Registruji při vykonávání stolice, že cévka začíná podtékat a mírně svědí. Dodržuji pečlivě čistotu a používáním mýdla pro intimní hygienu snižuji pocit svědění.

8.10.2017
Cévka mi několikrát během dne samovolně podtekla, cítím, že je v penisu již volná a pohybuje se, ne že by to byl nepříjemný pocit, spíš naopak, při pohybu mám erotické pocity v celém údu a cítím i balonek v měchýři.

9.10.2017
Kontrola ve FN Plzeň Bory, u MUDr. Kočovské, s MUDr. Mrkosem jen krátký rozhovor v čekárně. Cévka odstraněna, popravdě, bylo to velmi příjemné, krásně to polechtalo asi tak jako náběh na ejakulaci. Sebou mám plenku, od teď začíná problematické období inkontinence. Myslím, že to zvládnu, jsem přípraven se s tím porvat.
Pocity vzhledem k erekci jsou znatelné, občas při lehu na zádech nebo na boku pociťuji lehké jakoby stahy na bocích penisu, je to podobný pocit jako když mi začínala ranní erekce ještě před operací.
• 10:00 hod při cestě z FN s Jani jdeme na kafíčko, je to úžasný pocit nemít cévku a pytlíček u nohy, nicméně cítím, jak mi nezadržitelně prýští moč do plenky. Trošku si nemohu přivyknout pocitu, že jdu po Plzni, s Jani se držíme za ruku, kolem spoustu lidí a já si v pohodě čurám, aniž by to někdo věděl. Unik je není udržitelný mojí vůlí. Plenka toho pojme opravdu hodně.
• 11:00 Loučíme se s Jani, ona jde do práce, já do auta a pojedu domů. Cestou do auta, asi tak 500m to bylo, ctím, jak se mi plenka začíná prosakovat a tak se hned v dodávce musím přebalit.

17.10.2017
Užívám si pěkného počasí na zahradě v Senci 84, a protože svítí Sluníčko a zahrada je navržena tak, aby odolala zvědavým pohledům z okolí, chodím nahý a nechám teplé paprsky Slunce laskat mé, pobytem v nemocnici vybělené tělo. Je to velmi příjemné, vnímám teplo až do morku kostí a cítím se šťastně.

7.11.2017
Při kontrole u pana doktora Mrkose vyšlo najevo, že výsledky cytologie, nejsou vůbec uspokojivé. Cytologie znamená to, že vyoperovaná tkáň je předána do péče biologů, kteří stanoví, jaká vlastně je: zdali benigní, nebo maligní. Maligní je to zhoubný. Takže se potvrdil ten druhý případ.
Proto budu muset prodělat další terapii, a to je ozařování lůžka a posléze i hormonální léčbu.
V tu chvíli jsem byl opět vržen zpět do víru diagnóz, predikcí a léčení. Ptám se pana doktora: „jaká bude ta hormonální léčba? A jaké ozařování?“ O to právě běží. V nejbližším termínu navštívím onkologické centrum v nemocnici Plzeň-Lochotín, pana doktora Matejička, který stanoví po určitých vyšetřeních postup ozařování, protože jak říkal: „Nádor se nám už vydal do těla“. Jako bych dostal palicí po hlavě. A jsem zase zpátky v temnu. Zase zpátky v nejistotě, zase zpátky v červených číslech. Nebyly mě ani cizí myšlenky na sebevraždu. To je konec. Metastáze jsou vrahem.
Nechtělo se mi žít, svou nádhernou rodinu jsem najednou nevnímal, byl jsem jen sobec, který si nárokuje právo na život, které mu začíná být odpíráno. Nikdo nemá zajištěno právo na život, když příroda zavolá. Máme jen právo bojovat. Máme jen právo držet se usilovně té tenké niti žití a bít se o své místo na Slunci. Máme jen povinnost vytrvat.

V textu jsou i některá dokumentační fota, Kdybyste chtěla, najdete mně na faceboku pod jménem Ing. Zdeněk Trojan, Zruč-Senec, požádejte o přátelství. Rád vyhovím a bude dokument kompletní.
S veškerou úctou Ing. Zdeněk Trojan

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdeněk.

Prosím o trochu strpení ss dalším vyprávěním, byl jsem mimo bydliště a teď si připravuji příběh o radioterapii
Zdeněk

Zdroj: diskuze Rakovina prostaty

Druhy dámského ochlupení

Zde se můžete podívat na druhy dámského ochlupení.

Zdroj: Chlupaté dámské přirození je fetišem pro mnoho mužů

Fotografie dámského přirození

Zde se můžete podívat na fotografie dámského přirození.

Zdroj: Chlupaté dámské přirození je fetišem pro mnoho mužů

Vzory na filetové háčkování

Vzory z celého světa:

Vzory a návody z Čech:

Filetové háčkování se od ostatních druhů krajky odlišuje svými vzory, které jsou založené na čtvercích. Základ vzoru tvoří síť. Vyplněné čtverečky se nazývají bloky, otevřené okénka. Existují i propracovanější oka – proužky a lacetky. Obrácené lacetky vytvářejí kosočtvercové tvary. Síťky mohou být různě velké. Až se naučíte pracovat se schématem, zjistíte, že si můžete za pomoci čtverečkového papíru snadno tvořit své vlastní krásné vzory dle předlohy.

Zdroj: Filetové háčkování

Jak předejít červeným pupínkům po oholení?

Pupínky se objevují na intimních partiích, a to zejména v oblasti třísel, kde je pokožka nejcitlivější. Mohou být způsobeny nesprávným použitím přípravku před nebo po oholení, přecitlivělou pokožkou, tupými břity nebo alergií na některé kosmetické přípravky používané při holení.

Pokud pokožce není dopřána hydratace, dochází k jejímu přesušení a druhý den se objeví nepříjemné svědění. Velmi účinné mohou být i dětské zásypy.

Prevence proti podráždění je velmi důležitá. Závisí na několika krocích, které je potřeba dodržovat, aby nedocházelo k nežádoucím projevům. První z nich je peeling, který je vhodný pro odstranění odumřelé kůže a vyloupnutí nevzhledných pupínků. Dalším způsobem je vysušení intimní oblasti (oholené) měkkým ručníkem. Stačí pouze ručník přiložit, ne si energicky sušit oholenou oblast, právě to může způsobit podráždění pokožky. Velmi vhodná je hydratace pomocí aloe vera nebo dětského oleje. Lze také použít kosmetické doplňky, jako jsou přípravky na uklidnění pokožky. Nedoporučuje se užívání parfémovaných tělových mlék nebo deodorantů. Ideální je nosit volnější oblečení, ve kterém nedochází k zapaření kůže. Po oholení se taktéž může objevit nepříjemné svědění. Účinné minimalizování tohoto problému je jednoduché, stačí pouze při holení dělat dlouhé tahy břitvou.

Zdroj: Holení dámského přirození

Kalhotky s nohavičkou

Kalhotky s nohavičkou, často označované také jako boxerky, jsou upřednostňovány hlavně sportovně založenými ženami. Ovšem ne jenom jimi. Pro své pohodlí a unikátní vzhled si tento trendy střih dámského spodního prádla získává přízeň i u žen pro běžné použití. Jedná se o kalhotky fungující proti odření stehen, a tak jim dávají přednost zejména aktivní ženy.

Zde můžete vidět kalhotky s nohavičkou.

Zde je cena kalhotek s nohavičkou.

Zdroj: Oblíbené kalhotky

Vzory na vyřezávání dýně

Pro inspiraci se můžete podívat na šablony, které jsou vhodné pro vyřezávání dýní. Když podle šablon vyřežete dýní, tak je výsledek následující. Vše záleží na vaší zručnosti a fantazii.

Zdroj: Šablony na dýně

Vzory zdobení nehtů – foto

Zde můžete vidět fotografie zdobení nehtů.

Zdroj: Zdobení nehtů

Historie holení dámského pohlaví

Pokud se přeneseme do historie, zastavme se již v pravěku, ženy prý v této době k odstranění nepříjemného ochlupení používali depilační krémy. Nejčastěji se používal arzen, který vedl k celkovému odstranění ochlupení na intimních místech. Později, konkrétně ve starém Egyptě, vznikly první břitvy. Ve starém Egyptě oholené intimní partie znamenali krásu, jemnost. Nejčastěji se jako depilační krém používal med s olejem. Tento styl odstraňování ochlupení byl posléze přenesen i do jiných zemí, v té době rozvinutých, jako bylo Řecko, Řím. Holení těchto partií se provádělo kvůli čistotě, zároveň se jednalo o známku lepšího postavení ve společnosti.

V období, kdy vládla francouzská móda, měly ženy zakázáno holení intimních partií. Dalo by se říci, že holení intimních partií je hitem nebo fenoménem dnešní doby, tedy dvacátého a jednadvacátého století. V dnešní době si již ženy na intimních partiích vytvářejí různé tvary, aby tak zaujaly svůj mužský protějšek.

Zdroj: Holení dámského přirození

Možné následky po holení pohlaví

  • Svědění,
  • Pálení,
  • Škrábance,
  • Řezy,
  • Boule,
  • Červené pupínky,
  • Genitální infekce,
  • Zarůstání chloupků.

Co je to folikulitida?

Folikulitida, to je ta vyrážka po holení. Folikulitida je infekce ve vlasovém folikulu, která je obvykle způsobena bakterií Staphylococcus nebo plísněmi. Obvyklou příčinou folikulitidy je čerstvé oholení, kde následně vyrůstají nové chloupky, které se mohou kroutit. Díky tomu je pokožka drážděna.

Zdroj: Holení pohlaví

Test strojků na vlasy

Různé testy potvrzují, že rozdíl je nejen v univerzalitě, ale také ve funkčnosti a provedení celého dodaného příslušenství. Právě preciznost zásadním způsobem ovlivňuje kvalitu zástřihu či oholení i komfort práce. Z technologického hlediska jsou všechny modely obdobné až na jeden, zcela revoluční. Diskový zastřihovač je zařízení, o kterém ještě v budoucnu dost uslyšíme. Především proto, že oproti klasickým má některé zcela zřetelné výhody.

Zdroj: Strojek na vlasy

Razítka na nehty Konad

V současné době jsou trendy razítka na nehty Konad, pomocí kterých vytvoříte krásné a stejně vypadající obtisky s nejrůznějšími obrázky. Razítka na nehty Konad představují originální způsob, jak zdobit nehty zcela jednoduše a rychle. Zdobicí destičky se vzory jsou jedním ze základních prvků zdobení nehtů metodou KONAD, jsou vyrobené z nerezové oceli, která je extrémně odolná. Záruční doba je 20 let! Jsou laserově gravírované, mají jedinečný design a vzory, které není možné vytvořit klasickým způsobem malování.

Postup: Naneste přiměřené množství zdobicího laku KONAD na destičku. Pomocí škrabky KONAD odstraňte přebytečný lak z destičky. Pomocí razítka na zdobení KONAD naberte lak z destičky. Jemným houpavým pohybem přeneste vzor na nehty. Vzor zafixujte pomocí fixačního lešticího laku.

Zdroj: Zdobení nehtů

Postup holení

Při holení pomocí klasického holicího strojku je důležité pokožku chránit pomocí holicího gelu či pěny. Gel změkčí ochlupení a do určité míry chrání pokožku před poškozením. Pokud máte chlupy delší než centimetr, raději je nejdříve zkraťte nůžkami. Teprve nyní použijte pěnu či gel, a můžete začít. U holení je nejlepší si sednout, třeba na vnitřní okraj vany. Jednou rukou přidržujte své přirození, napínejte kůži a druhou provádějte holení. Pokud budete holit proti směru růstu chloupků, tedy zespoda nahoru, oholení bude dokonalejší, ale riskujete, že vám chloupky budou časem zarůstat a způsobovat nevzhledné, zanícené pupínky. Doporučuje se proto holení po směru růstu. Při holení varlat si opět pomáhejte druhou rukou tak, že budete napínat a roztahovat jinak volnou kůži. Předejdete tím škrábancům. Po holení použijte kvalitní balzám. U někoho se mohou objevit zarudlé tečky nebo pálení. Po druhém a třetím oholení to bývá mnohem lepší, nevzdávejte to. Jde o normální jev.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Jak správně oholit dámské pohlaví

Existuje několik různých způsobů holení intimních míst, dají se používat studené vosky, teplé vosky, depilační krémy a mléka, nebo dokonce depilační strojky. Nejčastěji holení probíhá pomocí holicího strojku a pěny na holení.

Studené vosky na holení intimních partií se nedoporučují, protože způsobují velkou bolest a mají malou účinnost. Naopak vhodné jsou teplé vosky, které mají příjemnou vůni. Nevýhodou teplého vosku je strhávání pásků. Výhodou teplého vosku je to, že chloupky se objevují až po delší době než u normálního oholení. Velmi nepříjemný a často nevhodný je depilační strojek způsobující bolestivou depilaci, dochází tak k zarudnutí, které přetrvává ještě den po depilaci. Zásadně se nedoporučuje použití strojku, pokud kůže začne krvácet. Nejčastější a nejideálnější variantou je holení pomocí žiletkového strojku a pěny na holení. Toto holení je velmi rychlé, bezbolestné a účinné. Naopak nevýhoda je v tom, že se jedná o dočasné odstranění chloupků, obvykle jen pár dní.

Holení intimních partií je trendem mužů i žen. Je důležité, aby nedošlo k podráždění pokožky. Před každým holením je důležitá příprava. Než se začnete holit, je dobré vědět, jakou délku chloupky již mají. Pokud jsou delší, je vhodné jejich zastřihnutí pomocí nůžek, díky tomu vám vydrží déle břitvy na vašem holicím strojku. Jakmile jsou chloupky zastřiženy, můžete se pustit do práce pomocí holicího strojku a pěny na holení. Nezapomeňte na tvarování podle svých představ, nebo se oholte úplně na holo. Důležité je, aby došlo ke změkčení chloupků alespoň pomocí vody, protože změkčené chloupky se lépe holí a nedochází k tak častému podráždění těchto choulostivých partií. Holení by mělo probíhat vždy ve směru růstu chloupků, podráždění tak bude menší a zamezí se tvorbě červených pupínků. Holicí strojek je nutné oplachovat po několika tazích, aby byl čistý a lépe bral neoholenou oblast.

Holení stehen je podobné jako u intimních partií. Směr holení je zde jiný, vždy se holíte směrem k mateřskému lůnu. Ale pozor, jak u intimních partií, tak i zde může dojít k zarůstání chloupků, které je velmi nepříjemné. Velkou nepříjemností jsou zejména v intimních partiích vytvořené pupínky, připomínající akné, způsobené podrážděním při holení.

Zdroj: Holení dámského přirození

Jak správně oholit vagínu

Budete potřebovat: pár ostrých nůžek, nový holicí strojek, krém na holení, který bude vhodný pro váš typ pleti, měkký dětský olej, Aloe Vera a smetanu. Použití elektrického holicího strojku se nedoporučuje. Pokud nemůžete najít specializované krémy na holení, použijte nejmírnější a neparfemované tekuté mýdlo. Pro následnou péči použijte dětský olej, aby se zabránilo vzniku červených pupínků, a Aloe Vera krém pro uklidnění podrážděné kůže. Nepoužívejte pánskou vodu po holení. Také pinzeta a vlasový kondicionér mohou být ideálními pomůckami. Vlasový kondicionér změkčí ochlupení před holením, tedy pokud je zvláště hrubé. Pinzeta se používá pro odstranění zbylých chloupků.

Na dlouhé ochlupení použijte nejprve nůžky. Díky ostříhání ochlupení bude holení méně bolestivé a účinnější. Po oholení se ujistěte, že je stydká oblast měkká a hladká. Doporučuje se namáčení stydké oblasti v horké koupeli či sprše po dobu 3 minut. To Vám umožní dosažení hladšího oholení, stejně tak se zabrání vzniku pupínků a podráždění pokožky. Po oholení a namáčení osušte stydkou oblast. Počkejte několik minut, aby se Vaše kůže zotavila.

Používejte dámské holící krémy, ale měly by být specifické pro Váš typ pleti. Pokud nebudete mít dámské holicí krémy, může stačit nejmírnější a neparfémovaný pánský krém na holení. Zásadně nepoužívejte tuhé mýdlo. Holicí krém nechte několik minut účinkovat a pak můžete zahájit holení pomocí holicího strojku. Neměl by se používat jednorázový holicí strojek ani elektrický. Pokud je to možné, použijte holicí strojek, který má hydratační proužky. Tyto holicí strojky Vám pomohou zabránit škrábancům a pořezání.

Při holení byste měli napínat kůži ve stydké oblasti. Holení by se mělo provádět bez použití tlaku. Až budete oholeni, umyjte stydkou oblast ve velkém množství teplé vody. Konečná péče zahrnuje použití dětského oleje, který udržuje pokožku hladkou a bez pupínků. Doporučujeme použití Aloe Vera pro zklidnění pokožky. Nepoužívejte pánskou vodu po holení.

Zdroj: Chlupaté dámské přirození je fetišem pro mnoho mužů


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Michal Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP