Téma: 

wobenzym recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

WOBENZYM

Wobenzym se užívá ve formě enterosolventních tablet.

Detail odstavce: WOBENZYM
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Wobenzym

Zásadně doporučuji Wobenzym. Všechny ostatní náhražky jsou nedostatečné. Ver.

Zdroj: diskuze Očista
Odesláno: 1.8.2017 uživatelem Veronika
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Wobenzym na hubnutí

U některých lidí, kteří pravidelně úžívali wobenzym v dávce 3  krát denně 4 tablety po dobu jednoho roku se ukázaly úbytky na váze. Z tohoto pohledu by se dalo říci, že wobenzym může svými enzymy napomáhal lepšímu metabolizmu a umožňuje tak velmi pomalé hubnutí.

Detail odstavce: Wobenzym na hubnutí
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Wobenzym a jiné současně užívané léky

Nežádoucí interakce Wobenzymu s jinými současně podávanými léky není známa.

Detail odstavce: Wobenzym a jiné současně užívané léky
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: wobenzym u dětí

U nás tedy také dosáhl značných úspěchů. Myslím, že především kvůli již chronickým zánětům. Jednoznačně doporučuji Wobenzym.

Zdroj: diskuze Wobenzym u dětí
Odesláno: 8.1.2018 uživatelem Verča
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

WOBENZYM

Cena Wobenzymu

  • Wobenzym 40 tbl. – cena 169,81 Kč
  • Wobenzym 200 tbl. – cena 774,90 Kč
  • Wobenzym 800 tbl. – cena 2 517,09 Kč

Detail odstavce: Cena Wobenzymu
Zdroj: Wobenzym
Zveřejněno: 29.4.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

WOBENZYM - DÁVKOVÁNÍ U DĚTÍ

Mykóza

Wobenzym výrazně snižuje riziko přechodu gynekologických zánětů do chronického stavu. U úporných infekcí, které vyvolávají mykózy, Wobenzym výrazně zvyšuje účinnost léčby a pravděpodobnost vyléčení.

Účinky

Wobenzym je podpůrným lékem při klasické léčbě mykózy. V kombinaci s Wobenzymem stoupla úspěšnost léčby na více než 81 %.

Dávkování

Začněte užívat Wobenzym v denních dávkách 3x4 dražé a pokračujte v nich po další tři měsíce. U dětí určuje dávkování lékař!

Detail odstavce: Mykóza
Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí
Zveřejněno: 17.11.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: wobenzym

Ostruha na patě je ortopedický problém a na to Wobenzym nestačí. Leda, že byste se rozhodla pro operativní odstranění. Po operaci by Wobenzym mohl zrychlit hojení.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ostruha na patě nic nepomáhá
Odesláno: 4.8.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 8 Zobrazit odpovědi


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Wobenzym a Pradaxa

Je možné při užívání léku Pradaxa 150 na ředění krve brát po operaci lék Wobenzym?

Zdroj: diskuze Wobenzym a Pradaxa
Odesláno: 29.11.2018 uživatelem Radovan Hnilica
Počet odpovědí: 0

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Jak a kdy se Wobnezym užívá

Wobenzym se doporučuje užívat na lačno, vždy 1/2 hodiny před jídlem. Nerozkousané tablety se zapijí větším množstvím čisté neperlivé vody - nejméně 1/4 litru. Wobenzym se nesmí zapíjet alkoholem, pivem, ani vínem!

Upozornění: Tento lék nenahrazuje antibiotickou léčbu u infekčního zánětu, zvyšuje však její účinnost!

Detail odstavce: Jak a kdy se Wobnezym užívá
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: jak dlouho lze užívat wobenzym

1/Dobrý den, prosím o odpověď jak dlouho lze užívat Wobenzym při zánětlivém dlouhodobém onemomocnění páteře?

2/Jak dlouho lze užívat Wobenzym na imunitu - angina, a podobné choroby

Zdroj: diskuze Jak dlouho lze užívat wobenzym
Odesláno: 21.10.2018 uživatelem Josef
Počet odpovědí: 0

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Při jakých nemocech užívat Wobenzym

  • Wobenzym jako alternativa k dosud užívaným léčebným postupům je možno použít u těchto stavů:
    • Poúrazové otoky,
    • Lymfedémy (otoky způsobené poruchou odtoku mízy) různé etiologie,
    • Fibrocystická mastopatie (chronické onemocnění prsů vyznačující se tvorbou dutin a vaziva).
  • Jako podpůrná léčba je Wobenzym vhodný při těchto stavech:
    • Wobenzym pomáhá léčit některé pooperační stavy v chirurgii.
    • Wobenzym pomáhá léčit záněty povrchových žil.
    • Wobenzym pomáhá léčit potrombotický syndrom dolních končetin (stavy po ucpání žil dolních končetin krevní sraženinou).
    • Wobenzym pomáhá léčit revmatoidní artritidu (zánětlivé onemocnění kloubů).
    • Wobenzym pomáhá léčit revmatismus měkkých tkání.
    • Wobenzym pomáhá léčit artrózu (degenerativní choroby kloubů) - pokročilá stadia.
    • Wobenzym pomáhá léčit mnohočetnou mozkomíšní sklerózu.
    • Wobenzym pomáhá léčit chronické a recidivující záněty (v oblasti nosu, uší a krku, horních i dolních cest dýchacích, močového a pohlavního ústrojí, trávicí trubice, kůže aj.), jako podpůrná léčba při podávání antibiotik.

Dětem lze Wobenzym podávat jen po poradě s dětským lékařem, který zároveň určí jeho dávkování.

Wobenzym a kontraindikace

Zde uvádíme výčet situací, kdy Wobenzym škodí. Wobenzym nelze užívat v situacích, které jsou spojeny se zvýšeným sklonem ke krvácení nebo se zvýšenou fibrinolýzou (rozpouštěním krevních sraženin). Přípravek Wobenzym se nesmí také užívat při známé přecitlivělosti na účinné či pomocné látky, které jsou vyjmenovány výše.

Wobenzym v těhotenství a při kojení:

O užívání Wobenzymu během těhotenství a kojení se vždy poraďte s lékařem, a to i tehdy, otěhotníte-li během léčby.

Detail odstavce: Při jakých nemocech užívat Wobenzym
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Jak brát Wobenzym?

Dobrý den, lékař mi doporučil Wobenzym, tak se chci zeptat, zda jej někdo z vás užíval kratší dobu než tři měsíce? Děkuji El.

Zdroj: diskuze Jak brát Wobenzym?
Odesláno: 4.9.2017 uživatelem Ela
Počet odpovědí: 0

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Charakteristika Wobenzymu

Wobenzym patří do skupiny léčiv pro poruchy muskuloskeletálního systému a enzymy. Wobenzym obsahuje vhodně sestavené enzymy (bílkoviny katalyzující chemické reakce), které mají schopnost účelně ovlivňovat imunitu, tlumit zánět a otoky a do jisté míry i rozpouštět krevní sraženiny. Urychlují průběh zánětu a zmírňují jeho následky, tlumí chorobné projevy způsobené škodlivými imunokomplexy vznikajícími v důsledku protilátkových reakcí. Produkty látkové výměny lidskému tělu škodlivé a odumřelý tkáňový materiál jsou urychleně odbourávány. Otoky a krevní výrony se lépe vstřebávají. Rutin normalizuje propustnost cévní stěny. Wobenzym snižuje vazkost krve a tím zlepšuje krevní oběh v nejdrobnějších cévách. Záněty, bolesti a otoky rychle odeznívají a hojení je tak usnadněno. Dražé jsou odolná vůči žaludeční šťávě.

Detail odstavce: Charakteristika Wobenzymu
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: Problém s naředěním.

Bohužel ani Wobenzym ve Vašem případě doporučit nelze. Nechte si jeho užívání až budete stabilní. Než začnete Wobenzym užívat, tak o tom informujte lékaře, který vede Vaši léčbu Warfarinem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Problém s naředěním.
Odesláno: 16.9.2015 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Detail odstavce: Může se Forfemina v těhotenství
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: wobenzym

Wobenzym může pomoci, pakliže se k tomu přidá zánět. Tam je velice účinný. Ale samotnou patní ostruhu nevyléčí, protože patní ostruha je způsobena usazováním vápenítých solí do šlachy.

Zdroj: diskuze Ostruha na patě nic nepomáhá
Odesláno: 2.9.2017 uživatelem Olek
Počet odpovědí: 8 Zobrazit odpovědi

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Wobenzym nežádoucí účinky

Wobenzym je obvykle dobře snášen, také při dlouhodobém podávání vysokých dávek nebyly pozorovány nežádoucí účinky. Ojediněle se může objevit nevýrazná změna konzistence, barvy a zápachu stolice. Při užívání vyšších jednorázových dávek byly pozorovány pocity nadýmání, ojediněle nevolnost. Těmto pocitům se dá zamezit rozdělením dávky v průběhu dne. Jestliže tyto příznaky i po snížení dávky přetrvávají, poraďte se s lékařem. Zřídka se objevující alergické reakce (kožní vyrážka) odeznívají po vysazení léku. Při jejím případném výskytu přerušte užívání Wobenzymu a poraďte se se svým lékařem. S lékařem se o dalším užívání Wobenzymu poraďte také v případě výskytu jakýchkoli neobvyklých reakcí.

Detail odstavce: Wobenzym nežádoucí účinky
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012

WOBENZYM - DÁVKOVÁNÍ U DĚTÍ

Cena

Dostupná balení:

  • 40 enterosolventních tablet
  • 200 enterosolventních tablet
  • klinické balení 800 enterosolventních tablet

Wobenzym nabízí pouze lekarna, a to kamenná nebo internetová.

Wobenzym je k dostání v baleních 40 tablet, 200 tablet a 800 tablet. Kupujte vhodnou velikost balení podle předpokládané doby užívání.

Balení 40 tablet je pro krátkodobé užívání pro děti a do příruční lékárny na cesty. Cena je již od 178 Kč a jedna tableta v přepočtu vyjde cca na 4,50 Kč.

Balení 200 tablet je pro léčbu trvající 2–3 týdny. Cena je již od 779 Kč a jedna tableta v přepočtu vyjde cca na 4 Kč.

Balení 800 tablet je pro déletrvající užívání a jako rodinné balení. Cena je již od 2 449 Kč a jedna tableta v přepočtu vyjde cca na 3,20 Kč.

Balení 100 tablet není dostupné.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí
Zveřejněno: 17.11.2017

WOBENZYM

Zkušenosti s Wobenzymem

Lék Wobenzym je určen proti zánětům, otokům a poruchám imunity. Enzymy jsou biologické katalyzátory. V organismu je několik tisíc druhů enzymů. Každý enzym je vyhraněný specialista: působí určitým způsobem pouze na určitou látku. Jen některé enzymy mohou být použity pro léčbu.

Wobenzym obsahuje vhodně sestavené enzymy (bílkoviny katalyzující chemické reakce), které mají schopnost účelně ovlivňovat imunitu, tlumit zánět a otoky a do jisté míry i rozpouštět krevní sraženiny. Urychlují průběh zánětu a zmírňují jeho následky, tlumí chorobné projevy způsobené škodlivými imunokomplexy vznikajícími v důsledku protilátkových reakcí. Produkty látkové výměny lidskému tělu škodlivé a odumřelý tkáňový materiál jsou urychleně odbourávány. Otoky a krevní výrony se lépe vstřebávají. Rutin normalizuje propustnost cévní stěny. WOBENZYM snižuje vazkost krve a tím zlepšuje krevní oběh v nejdrobnějších cévách. Záněty, bolesti a otoky rychle odeznívají a hojení je tak usnadněno. Dražé jsou odolná vůči žaludeční šťávě.

Detail odstavce: Zkušenosti s Wobenzymem
Zdroj: Wobenzym
Zveřejněno: 29.4.2015

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

WOBENZYM - DÁVKOVÁNÍ U DĚTÍ

Zkušenosti s Wobenzymem při léčbě dětí

Na internetu najdete spoustu diskusí, jedna je pro, druhá proti. Wobenzym patří ke stále používanějším lékům současné medicíny. Působí především proti zánětům, otokům a poruchám imunity. Jeho účinek lze velmi dobře využívat i při podpůrné léčbě dětí s opakovanými záněty dýchacích cest. Možná i vašemu dítěti už lékař doporučil tuto léčbu a máte tedy zkušenosti s jejím účinkem přímo ve své rodině. Wobenzym byl testován na 14 klinických pracovištích v České republice u celkem 346 dětí. V případě onemocnění dítěte je třeba vždy konzultovat léčbu s lékařem.

Obecně dávkování u dětí (jak dlouho užívat): 1 dražé / 6 kg hmotnosti / den

Tablety se zapíjejí celé, nerozkousané, 1/2 hodiny před jídlem. Dávkování se liší dle obtíží, užívejte v souladu s příbalovým letákem. Wobenzym nepodávejte po jídle, a jak dlouho jej užívat, se dozvíte dále v tomto článku.

Tento lék nenahrazuje antibiotickou léčbu u infekčního zánětu, zvyšuje však její účinnost!

Detail odstavce: Zkušenosti s Wobenzymem při léčbě dětí
Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí
Zveřejněno: 17.11.2017

WOBENZYM, ENZYMY V TABLETĚ

Wobenzym balení a Wobenzym cena

  • 40 enterosolventních tablet Wobnzymu pro krátkodobé užívání pro děti a do příruční lékárny na cesty. Orientační cena balení Wobenzymu se 40 tabletami je 171 Kč. Cena jedné tablety Wobenzymu v tomto balení vychází přibližně na 4,30 Kč. Přehled aktuálních a nejlevnějších nabídek tohoto balení Wobenzymu je zde: http://www.zbozi.cz/vyrobek/wobenzym-drg-40/?q=wobenzym%2040&seradit=nejlevnejsi.
  • 200 enterosolventních tablet Wobenzymu cenově výhodnější balení pro léčbu trvající 2 až 3 týdny. Orientační cena balení Wobenzymu s 200 tabletami je 780 Kč. Cena jedné tablety Wobenzymu v tomto balení vychází přibližně na 3,90 Kč. Přehled aktuálních a nejlevnějších nabídek tohoto balení Wobenzymu je zde: http://www.zbozi.cz/vyrobek/wobenzym-drg-200/?q=wobenzym%20200&seradit=nejlevnejsi.
  • 800 enterosolventních tablet Wobenzymu je cenově nejvýhodnější balení, které je určeno pro déle trvající léčbu a nebo také jako rodinné balení. Orientační cena balení Wobenzymu s 800 tabletami je 2 560 Kč. Cena jedné tablety Wobenzymu v tomto balení vychází přibližně na 3,20 Kč. Přehled aktuálních a nejlevnějších nabídek tohoto balení Wobenzymu je zde: http://www.zbozi.cz/vyrobek/wobenzym-drg-800/?q=wobenzym%20800&seradit=nejlevnejsi.

Detail odstavce: Wobenzym balení a Wobenzym cena
Zdroj: Wobenzym, enzymy v tabletě
Zveřejněno: 27.1.2012

WOBENZYM - DÁVKOVÁNÍ U DĚTÍ

Nežádoucí účinky

Wobenzym je obvykle dobře snášen, také při dlouhodobém podávání vysokých dávek nebyly pozorovány nežádoucí účinky. Wobenzym nesmí být podáván po expiraci. Dle zkušeností nebyla zaznamenána negativa ze strany odborné ani laické veřejnosti.

Ojediněle se může objevit nevýrazná změna konzistence, barvy a zápach stolice. Při užívání vyšších jednorázových dávek byly pozorovány pocity nadýmání, ojediněle nevolnost. Těmto pocitům se dá zamezit rozdělením dávky v průběhu dne. Jestliže tyto příznaky i po snížení dávky přetrvávají, poraďte se s lékařem. Zřídka se objevující alergické reakce (kožní vyrážka) odeznívají po vysazení léku. Při jejím případném výskytu přerušte užívání Wobenzymu a poraďte se s lékařem. S lékařem se o dalším užívání Wobenzymu poraďte také v případě výskytu jakýchkoli neobvyklých reakcí.

Interakce: Nežádoucí interakce Wobenzymu s jinými současně podávanými léky není známa.

Detail odstavce: Nežádoucí účinky
Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí
Zveřejněno: 17.11.2017

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

WOBENZYM - DÁVKOVÁNÍ U DĚTÍ

Po borelióze

Wobenzym je vhodným podpůrným lékem i při borelióze.

Účinky

Obvyklá léčba antibiotiky ne vždy přináší žádoucí výsledky. Dnes už je všeobecně známo, že příliš časté používání antibiotik může u pacienta vyvolat odolnost vůči těmto lékům, které pak, když jsou opravdu zapotřebí, nezabírají.

Wobenzym působí proti zánětlivému otoku sliznice, zlepšuje odtok a transport hlenu, jeho vlivem dochází k lepšímu odkašlávání.

Wobenzym podporuje oslabenou imunitu.

U zánětů způsobených bakteriemi, které je nutné léčit antibiotiky, Wobenzym coby podpůrný lék umožňuje antibiotikům lepší průnik do zánětem zasažených tkání a zvyšuje tak účinnost léčby.

Wobenzym je vhodný i při virových onemocněních, kde léčba antibiotiky nemá své opodstatnění.

Dávkování

Pro děti se doporučuje dávkování: 1 tableta Wobenzymu na 6 kg hmotnosti dítěte a na den, rozdělená do tří jednotlivých dávek. Ale pro lepší kontrolu, a pokud to jde, je možné celkovou denní dávku pro dítě rozdělit na dvě dávky v průběhu dne.

Celková doba užívání Wobenzymu v tomto případě se doporučuje na 2–3 měsíce a celá tato procedura se může také opakovat.

Wobenzym se užívá vždy na lačno (tedy ráno 30 minut před snídaní a v průběhu dne vždy 30 minut před jídlem nebo s odstupem alespoň 2 hodin vždy od posledního jídla) a zapíjí se čajem, minerálkou či vodou.

Detail odstavce: Po borelióze
Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí
Zveřejněno: 17.11.2017

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Detail odstavce: Nebezpečí
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017