Téma: 

wurmex recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno dne: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

WURM-EX NA ODČERVENÍ LIDSKÉHO TĚLA

Na co je lék Wurm-Ex

K odčervení lidského organismu je na českém trhu k dispozici jediný volně dostupný a vysoce účinný přípravek Wurm-Ex. Nabízené balení obsahuje speciální tablety, které při postupném uvolňování současně s kombinací účinných látek radikálně redukují životaschopnost nechtěných parazitů v lidském těle. Přednostmi přípravku Wurm-Ex jsou 100% účinnost, šetrnost ke střevní mikroflóře a nekompromisnost vůči všem parazitujícím organismům.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla
Zveřejněno dne: 11.4.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

WURM-EX NA ODČERVENÍ LIDSKÉHO TĚLA

Dostupnost v lékárně

Tento produkt je běžně dostupný v kamenných i internetových lékárnách. Objednat si ho můžete tady: Wurm-Ex cena.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla
Zveřejněno dne: 11.4.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Wurm-ex

Ahojky, wurm-ex doporučuji, bereme ho celá rodina :-)

Zdroj: diskuze Wurm-ex
Odesláno dne: 1.12.2015 uživatelem Mája
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: ortho 3000 recenze

potřebuji objednat 1 balení ORTHO 3000 - 180 tbl

Zdroj: diskuze Ortho 3000 recenze
Odesláno dne: 11.1.2018 uživatelem karel KONRÁD
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

VIADRUS LIGNATOR

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator
Zveřejněno dne: 10.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: tinnitus stop tablety recenze

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji

Zdroj: diskuze Tinnitus stop tablety recenze
Odesláno dne: 8.12.2016 uživatelem Zdenek Rajnoha
Počet odpovědí: 5 Zobrazit odpovědi

WURM-EX NA ODČERVENÍ LIDSKÉHO TĚLA

Složení

Wurm-Ex je potravinový doplněk stravy, který pracuje na bázi huminových kyselin, které jsou schopné vázat organické sloučeniny biologického původu. V součinnosti s extraktem listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a napomáhá k normální funkci střevního traktu, přerušují biologický cyklus nežádoucích organismů a mikroorganismů ve střevním traktu. Wurm-Ex dále obsahuje extrakt kurkumin, jeden z nejsilnějších přírodních prostředků pro udržení zdravých jater, který má silné antioxidační, protinádorové a protizánětlivé účinky. Vitamin B2 přispívá k udržení normálního stavu sliznic a kyselina pantothenová snižuje míru únavy a vyčerpání.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla
Zveřejněno dne: 11.4.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 24.3.2015 uživatelem Miluše
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: cga800 recenze

Ahoj všem
podvod, nenechejte se nachytat, nezhubnul jsem ani deko.

Zdroj: diskuze Cga800 recenze
Odesláno dne: 12.2.2015 uživatelem Láďa
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: demodex léčba recenze

Jak vyléčit doma demodex u psa. Je celý zarostlý, ale na hlavě má jěště stále fleky bez chlupů

Zdroj: diskuze Demodex léčba recenze
Odesláno dne: 31.7.2016 uživatelem Jana
Počet odpovědí: 0

WURM-EX PŘÍBALOVÝ LETÁK

Lék Wurm-Ex

Wurm-Ex je potravinový doplněk, který pracuje na bázi huminových kyselin, které jsou schopné vázat organické sloučeniny biologického původu. Detoxikační proces při užívání produktu Wurm-Ex probíhá v celém těle, jelikož molekuly huminových látek i přes svoji velikost pronikají z větší části přes stěnu zažívacího traktu do krve. Jsou tedy přítomné všude a mají tak širokospektrální účinek. Wurm-Ex obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského, který přispívá k přirozené obraně těla před externími agenty a k normální funkci střevního traktu. Vitamín B2 pomáhá k udržení normálního stavu sliznic. Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Normální dávkování je 1 tableta večer, hodinu před lehkým jídlem, po dobu 10 dnů. V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů tablety 2 (2 balení). Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po čtrnácti dnech detoxikaci zopakovat. Tablety zapijte dostatečným množstvím vody.

Detoxikaci a odčervení se doporučuje provádět 1–2x ročně. Nepřekračujte doporučené dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Výrobek není náhradou pestré stravy.

Tento produkt je běžně dostupný v kamenných i internetových lékárnách: Wurm-Ex cena a prodej.

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták
Zveřejněno dne: 9.11.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: recenze cga 800

Prosím, na jaké adrese jste požadovala vrácení peněz? Děkuji za odpověď. Milada

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 14.4.2015 uživatelem Milada
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

RECENZE NA ALAVIS BARNY'S

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Zdroj: Recenze na Alavis Barny's
Zveřejněno dne: 21.4.2017

REPAREX NA OBNOVU VLASOVÉHO PIGMENTU

Reparex – recenze

Podle recenzí je jisté, že většině lidem tento produkt pomohl, proto by ho rádi doporučili i dalším uživatelům s předčasným šedivěním vlasů. Tento produkt je celkově velmi dobře hodnocen, jeho percentuální úspěšnost činí 60 %. Ale jako každý přípravek má i tento své pro a proti. Výhodou je zakrývání šedin. Naopak nevýhodou je zbarvení vlasů do červena. Ale záleží na každém uživateli, jakou dříve měl a nyní chce mít barvu vlasů.

Zdroj: Reparex na obnovu vlasového pigmentu
Zveřejněno dne: 27.12.2014

FORFEMINA - RECENZE

Jak funguje Forfemina na hubnutí

Při dodržování pitného režimu a užívání Forfeminy lze zhubnout, a to především v důsledku odbourání zadržování vody v organismu. Forfemina se používá k odstranění nadbytečné vody z těla, takže by neměla uživatele „vycucnout na kost“. Předpokladem správného účinku je samozřejmě dostatečný příjem tekutin. Forfemina primárně neslouží na hubnutí, pouze odvodňuje, čímž snižuje váhu. Odstraní nadbytečnou vodu, ale nemusí vyřešit příčinu jejího hromadění v těle, proto se váha po dokončení užívání přípravku může vrátit zpět.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

WURM-EX PŘÍBALOVÝ LETÁK

Příbalový leták

Informace o produktu:

Přípravek Wurm-Ex je doplněk stravy, obsahuje extrakt listových pupenů ořešáku královského. Ořešák královský je již mnoha staletí používán, protože přispívá k přirozené obraně těla před externími parazity a k normální funkci střevního traktu. Součástí přípravku Wurm-Ex je i vitamín B2, který přispívá k udržení normálního stavu sliznic. Oproti jiným přípravkům obsahuje Wurm-Ex také složku pro snížení míry únavy a vyčerpání, a to kyselinu pantothenovou. Wurm-Ex je vhodný pro ty, kteří chtějí začít s detoxikací organismu, obzvláště pak pro majitele domácích mazlíčků. Nezapomeňte na pravidelné odčervení psů a koček, které s vámi sdílí vaši domácnost.

Složení – účinné látky:

Listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt) 50 mg; huminové kyseliny (humát draselný) 30 mg; oddenek kurkumy dlouhé (Curcuma longa, 90% extrakt stand. jako kurkumin) 10 mg; pantothenová kyselina (pantothenan vápenatý) 6 mg; vitamín B2 (riboflavin) 1,4 mg v 1 tobolce Wurm-Ex.

Celkové složení přípravku Wurm-Ex:

Emulgátor (směs rostlinných olejů/triacyl­glyceroly řepkového semene), obal tobolky (hydroxypropyl­methylcelulóza), regulátor kyselosti (hydroxid hořečnatý), listové pupeny ořešáku královského (Juglans regia, vodný extrakt), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), huminové kyseliny (humát draselný), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), zahušťovadlo (alginát sodný), pantothenan vápenatý, kurkumin, protispékavé látky (isomalt, oxid křemičitý), riboflavin.

Interakce:

Wurm-Ex nemá kontraindikace na léčiva.

Nežádoucí účinky:

U zdravého člověka nejsou známy žádné nežádoucí účinky.

Dávkování:

Užívejte 1 tobolku Wurm-Ex večer před jídlem. Viz také níže upozornění.

Způsob užití:

Tobolky Wurm-Ex zapijte dostatečným množstvím vody.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.

Není určeno dětem do 3 let věku.

V případě, že vaše tělesná hmotnost překračuje 70 kilogramů, užívejte 10 dnů 2 tobolky Wurm-Ex a zakupte výhodnější balení Wurm-Ex 20 tobolek.

Při hmotnosti nad 100 kg doporučujeme po 14 dnech detoxikaci zopakovat.

Detoxikaci není vhodné provádět při jaterních a žlučníkových problémech, v těhotenství a dále při poruchách srážlivosti krve nebo při problémech s početím.

Může způsobovat úbytek váhy a změnu barvy a konzistence stolice.

V případě zvýšeného pozorování mrtvých těl červů či jejich částí ve stolici doporučujeme kontaktovat lékaře a žádat komplexní vyšetření na helminty. Může se jednat především o odolné druhy kmene Platyhelmintes a Nematoda.

Uchovávání:

Wurm-Ex ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 30 °C.

Výrobce:

clineX JRP Enterprise s.r.o., Praha

Balení:

10 tobolek

Zdroj: Wurm-Ex příbalový leták
Zveřejněno dne: 9.11.2015

CONDROSULF A JEHO NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY

Recenze na Condrosulf

Přípravek Condrosulf 400, tvrdé tobolky, je indikován k léčbě degenerativních kloubních nemocí, zejména gonartrózy, koxartrózy a artrózy kloubů prstů ruky. Je určen pro dospělé pacienty ve II. a III. stadiu onemocnění podle Kellgrena.

Zkušenosti pacientů ukazují, že při užívání léku Condrosulf se dostavuje i úleva od bolesti a významné zpomalení úbytku kloubní chrupavky během prvních několika měsíců po zahájení užívání. Dále částečné obnovení struktury chrupavky, čímž dochází ke zpomalení celého průběhu osteoartrózy.

Zdroj: Condrosulf a jeho nežádoucí účinky
Zveřejněno dne: 9.11.2017

REVALID – RECENZE

Co je to Revalid

Revalid přináší komplexní program péče o poškozené vlasy. Navrací jim dřívější sílu, pevnost a zamezuje jejich dalšímu vypadávání, ať už vzniklo z jakékoliv příčiny.

Revalid pravidelným používáním účinně posiluje a obnovuje nejen vlasy, ale i nehty. Poskytuje totiž péči jak zvenčí, tak zevnitř. Revalid přípravky zahrnují kapsle, šampon, výživné ošetření – regenerační, živiny a tonikum. Tento unikátní soubor výrobků obsahuje složky zvolené takovým způsobem, že jejich účinky se vzájemně doplňují. Chcete-li, aby vaše vlasy rychle získaly lesk a hebkost, můžete zvýšit účinek kapslí používáním kosmetiky Revalid. Revalid je dostupný bez lékařského předpisu.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016

NEOCAPIL

Neocapil na vlasy recenze

Neocapil je kožní roztok k lokální léčbě hormonálně podmíněného vypadávání vlasů u dospělých mužů a žen. Jeho účinná látka minoxidil při pravidelném používání redukuje nadměrné vypadávání vlasů. Neocapil je produktem švýcarské společnosti Galderma, světového lídra na poli dermatologických přípravků.

Neocapil je vhodný i na androgenní typ alopecie, stimuluje růstovou fázi vlasů, mohou ho používat osoby starší 18 let, aplikuje se dlouhodobě po dobu 6–12 měsíců 2x denně na suchou a neporušenou vlasovou pokožku v maximálním počtu 10 dávek (1 ml). Po aplikaci je nutné důkladně si umýt ruce!

Zdroj: Neocapil
Zveřejněno dne: 18.7.2016

FORFEMINA - RECENZE

Bezpečné dávkování

Bezpečné dávkování je jedna tableta denně, jak doporučuje výrobce. Účinek by se měl dostavit po 14 dnech. Ideální délka užívání je půl roku. Bohužel od výrobce chybí doporučení, zda užívat produkt Forfemina ráno, v poledne nebo večer. Z hlediska odvodňujícího působení Forfeminy je vhodnější přípravek užívat ráno či v dopoledních hodinách. Nástup účinku je hodně individuální, měl by se dostavit během několika dnů.

Pokud nezadržujete vodu v těle (což se projevuje otoky nohou) není potřeba Forfeminu užívat. Když tělo dokáže správně hospodařit s vodou, stačí denně pít dostatek tekutin.

Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno dne: 3.8.2017

REVALID – RECENZE

Revalid maska na vlasy

Je obohacená o ošetřující složky, posiluje a regeneruje poškozené vlasy, dodává jim pružnost, lesk a jemnost. Užívejte zároveň se šamponem.

Použití: Po umytí vlasů naneste na celý objem vlasů nebo na nejpoškozenější část, nechte působit 5 až 10 minut, pak důkladně opláchněte.

Složení: Aqua, Celearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Dicaprylyl Ether, Myristyl Myristate, Pantenol, Paraffinum Liquidum, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Hydrolyzed Wheat Gluten, Allantoin, Avena Sativa Kemel Extract, Betaine, Guar Hydroxypropyrtrimonium Chloride, Parfum, Phenoxyethanot, Crtric Acid

Bez barviv, bez formaldehydu, bez alergizujících složek parfémů.

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016