Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ANTIMYKOTICKÁ KOLOIDNÍ SŮL

OBSAH

Koloidní stříbro – cena

Koloidní stříbro je možné zakoupit v německém internetovém obchodě Amazon, odkud je možné zboží dodat i do ČR. Tady je seznam nejnižších cen, za které je tam koloidní stříbro nabízeno.

Zdroj: Koloidní stříbro

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ V UŠÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tana.

Můžu se zeptat, jaké koloidní stříbro!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Josef.

10 - 20 ppm, podle toho co bylo doma. Ne z lékárny ta má snad jen 1 ppm.

Zdroj: diskuze Svědění v uších

Koloidní zlato – prodej

Tady je seznam nejnižších cen, za které se dá koloidní zlato koupit.

Zdroj: Koloidní zlato

Diskuze

V diskuzi SVĚDĚNÍ V UŠÍCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

když už to bylo neúnosný začal jsem do uší kapat koloidní stříbro, mohu doporučit. za pár dní přestalo svědění i nadměrná tvorba mazu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tana.

Můžu se zeptat, jaké koloidní stříbro!

Zdroj: diskuze Svědění v uších

Kde se dá koupit antimykotická koloidní sůl

Koloidní minerály jsou směsí makro- a mikročástic minerálů, které organismus potřebuje ke správnému fungování. Díky své tekuté formě jsou velmi dobře vstřebávány (z 98 %, tedy až ve dvacetkrát větších dávkách než minerály v podobě kovů). Můžete je koupit zde.

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Poradna

V naší poradně s názvem SULFOTHION se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Heilly.

prodelala jsem proti svrabovou kuru,ale stale mam pocit,ze se mi to uplne nevylecilo...jsem z toho zoufala...muzu pouzivat zasyp Sulfotion,ktery obsahuje siru...nebo zajit opet k lekari...dekuji Heilly

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Heilly, při nákaze svrabem vznikají v kůži kanálky, které se zanítí díky zbytkům trusu od zákožky svrabové a nějakou dobu to trvá, než se zahojí. Po dobu hojení to ještě obvykle svědí, ale svrab už může být mrtvý díky předchozí léčbě. V této fázi je důležité si to nerozškrábat a být trpělivá. Pokud chcete mít 100% jistotu, že svrab ve vás již nežije, tak běžte za svým lékařem, aby znovu vaši kůži prohlédl.
Používání jemného zásypu Sulfothion s koloidní sírou určitě v době hojení po svrabu pravidelně používejte, jak je napsáno v jeho návodu. Tento jemný sýrový zásyp totiž mírní svědění, podporuje odlučování svrabem poškozené pokožky a také podněcuje vytváření pokožky nové a zdravé. Solfothion vám pomůže být po svrabu dříve fit.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Sulfothion

Postup použití

Užívejte 3x denně 5 ml (dle přiložené odměrky). Doporučuje se rozředit ve 200 ml vody.

Balení: 300 ml – dávka na 20 dní.

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Poradna

V naší poradně s názvem ZAPLÍSNĚNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tomáš.

Dobrý den. Již několik let trpím plísní v organizmu. Projevuje se zejména svěděním až pálením a řezáním v oblasti uvnitř a okolo konečníku, především ráno a po stolici. Mírná úlevy nastane po osprchování a omytí mýdlem, lépe toaletním. Dále žluto-hnědý povlak na jazyku, svědění chodidel (viz foto) a ostatní příznaky, spojené s plísní v těle - chronická únava, bolesti hlavy, atd.. Doktor urolog prozkoumal pod mikroskopem vzorek mého spermatu a diagnostikoval plíseň aspergillus. Léčba - přísná bezsacharidová strava, viz článek, Nystatin 2x2, koloidní stříbro, potravinové doplňky (zejména vitaminy), křemelina, podpůrné prostředky od ADVANCE nutraceutics (Candix, DetoxActive, Probio24..). Je pravda, že průběh vymírání kvasinek probíhal dle výše popsaného, velice se mi ulevilo.., ovšem po cca 2 měsících se veškeré příznaky vrátily a to v ještě horší podobě. Jedna známá mi poradila, že má problémy po koupání v bazénu, zvykla si vložit po koupání do vagíny tobolku se směsí laktobacilů, to ji pomáhá. Uvažuji o něčem podobném, bude mít podobný postup efekt v konečníku ? Tam jsou problémy nejmarkantnější ! Nebo použít česnek ? Nerad bych si ublížil.. A co zkusit "chytrou houbu - Pythium oligandrum"..? Asi také přímo do konečníku formou masti..., nebo si z prášku udělat sedací koupel..? A k tomu užívat doplňky na odkyselení organizmu..? Uvítám každou dobrou radu (pokud možno osvědčenou) na toto téma. Předem děkuji..!
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vaše problémy budou nejspíše souviset s oslabeným imunitním systémem. Zkuste navštívit lékaře imunologa. Nejlepší by bylo, kdybyste získal doporučení v tomuto vyšetření od svého dosavadního lékaře, který dobře zná váš stav a může imunologovi lépe popsat, na co se má zaměřit. Existuje řada léků podporujících imunitu, které vám lékař imunolog může poskytnout. Lepší imunita vám pomůže lépe zvládat nové plísňové infekce a nedovolí jim rozvinout se.
Před tím, než si začnete zkusmo cokoliv strkat do konečníku, tak raději vyzkoušejte klystýr vlažnou vodou každý den. Rovněž si pokaždé omyjte konečník bezprostředně po vyprázdnění.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zaplísnění

Co je to koloidní stříbro?

Koloidní stříbro je ryzí metalické stříbro suspendované (rozložené a rozptýlené) v destilované vodě. Koloidní stříbro proniká k jádru patogenů a ničí je. Stoupenci stříbra vyzdvihují jeho schopnost efektivně čelit prakticky všem bakteriím, houbám, plísním a virům. V lékařství se masti a zábaly založené na účinku tohoto kovu používají jako standardní léčba na popáleniny. Dle mnoha výzkumů je koloidní stříbro přírodní antibiotikum neškodné lidem, zvířatům i rostlinám. Pro buňky je koloidní stříbro neškodné, ale je smrtelné pro viry, kterým blokuje přístup k životně důležitému kyslíku.

Zdroj: Koloidní stříbro

Diskuze

V diskuzi PLÍSEŇ POD NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel "laický kožař".

myslím si že by bylo dobré nalézt vnitřní příčinu plísně, tzn. psychickou a následně fyzickou-léčit vše ve spojitosti. Dále určitě by asi nebyla od všci vnitřní očista orgánů s kterými mají plísně často souvislost. To znamaná střeva, játra, ledviny, žlučník...
Dále je možné že bude potřeba upravit stravu, tedy zvýšit příjem vitamínů, pravděpodobně A, Vitamíny B z nich je hodně důležitý pyridoxin, D a též stopových prvků jako je zinek, hořčík, vápník, selen, mangan. Dále pak jsou důležité esenciální nenasycené 3 a 6 omega kyseliny. Více zeleniny a vlákniny. Důležitá je správná střevní mikroflóra. Přestat kouřit a pít alkohol, omezit nebo úplně přestat jíst mastná a smažená, pikatní jídla. Snažit se mít spíše zásaditější ph což docílíš hlavně přijímáním určitých jídel obecně více ne li hodně zeleniny, zde pozor ne vše je vhodné. Zajímavý a věřím, že i účiný recept na plíseň pod nehty je česnek se solí - recept lze nalézt na internetu. Česnek spolu se solí léčí i bradavice ( potírat ) Jako velmi zajímavé potraviny na léčbu takovýchto problémů je velmi zajímavá červená řepa, lněné semínko a dále se uvádí například koloidní stříbro. Zajímavé a zcela zásadní může být při odhalování příčin vyšetření na přístroji Oberon. Obecně doporičuji čínskou medicínu či alternativní. Klasická medicína si moc s tímto nedokáže poradit. Je taky důležité začíst jíst normální stravu, t.j, bez éček a dát si pozor na mlíko masa atd. - viz případ německo nedavno. Na závěr není od věci se celkově snažit být lepším člověkem. Co se týče tšchto informací nejsem lékař takže je berte s rezervou. Přeji hodně úspěchů. P.S: objevila se mi pravděpodobně plíseň pod nehtem na palci u nohy, po té co jsem započal s očistou-začal se objevovat nový čistý nehet. Nyní je zbytek "nemocného" nehtu na jeho kraji kde již doufám odrůstá.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Plíseň pod nehty

Antimykotické účinky

Kvartérní amoniové soli jsou látky s širokým využitím jak na poli farmacie, tak v organické syntéze a dalších odvětvích průmyslu. Z hlediska biologického účinku působí inhibičně na růst grampozitivních a gramnegativních bakterií, dále na plísně, kvasinky a některé prvoky. Řadí se mezi nejběžnější konzervační a dezinfekční prostředky, například v lůžkových zařízeních nacházejí KAS využití jako dermální antiseptika, dezinficiencia lékařských nástrojů, tvrdých povrchů a podobně.[1]

KAS jsou iontové sloučeniny, v nichž kationtovou část tvoří kvartérní amoniový kation obecné struktury NR4+, kde R zastupuje uhlovodíkové zbytky navázané na pozitivně nabitý dusíkový atom (N). Kvartérní dusík může být také součástí aromatického nebo alifatického cyklu. Na rozdíl od amoniového iontu a primárních, sekundárních nebo terciárních kationtů jsou kvartérní kationty nabité trvale, nezávisle na pH roztoku.[2]

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Zákaz používání koloidního stříbra

Koloidní stříbro není v ČR státními úřady schváleným léčivem! Nemůžeme a nesmíme vás proto nabádat k jeho užívání. Popsaný způsob užívání i uvedené dávkování má tedy pro soulad se zákonem jen informační charakter!

Zdroj: Koloidní stříbro

Domácí výroba koloidního stříbra

Výroba koloidního stříbra probíhá při malém napětí a malých proudech. Základem výroby je kvalitní destilovaná voda. Zde je uvedeno několik video-návodů, jak si udělat koloidní stříbro doma. Hotový výrobek není třeba filtrovat, ale doporučuje se přefiltrování přes speciální filtr. Mělo by se přelévat do hnědé skleněné láhve 0,5 l s odnímatelným uzávěrem a informačním štítkem. Koloidní stříbro je univerzální prostředek, při dodržení dávkování bez vedlejších účinků. Je prokázáno, že je účinné proti bakteriím, virům a plísním. Lze jej použít k léčení nemocí, ale i k prevenci. Při vyšší koncentraci a vnějším použití urychluje hojení.

Zdroj: Koloidní stříbro

Terapeutické využití KAS

Díky svému výbornému antimikrobiálnímu působení se v klinické praxi používají jako antiseptika, antibakteriální a fungicidní látky. Mechanismus antimikrobiálního účinku spočívá v elektrostatických interakcích mezi pozitivně nabitým atomem dusíku látky a negativně nabitou bakteriální buněčnou membránou. Tyto elektrostatické interakce vedou k proniknutí lipofilního vedlejšího řetězce látky do buněčné membrány a k následnému proniknutí cytoplazmatického obsahu směrem ven z buňky, čímž dojde k buněčné lýze. Deriváty KAS vykazují i parasympatolytické (anticholinergní) působení, proto jejich zástupce můžeme nalézt v takových terapeutických skupinách, jako jsou spasmolytika, bronchodilatancia a myorelaxancia. Další zástupce najdeme ve skupině antiarytmik, cytostatik či antivirotik, ať už jako klinicky používaná léčiva, nebo nově vyvíjená potenciální léčiva. Dále jsou kvartérní amoniové soli průmyslově využívány jako dezinfekční látky, tenzidy, detergenty, emulgátory, změkčovadla a konzervační látky.

V současnosti je stále potřeba syntetizovat nové kvartérní amoniové deriváty pro strukturní obměnu v praxi zavedených antimikrobiálních látek ze skupiny dezinficiencií a antiseptik. Důvodem pro tuto potřebu je neustále se zvyšující rezistence bakterií nejen vůči systémovým antibiotikům, ale i vůči antiseptickým přípravkům používaným v lůžkových zařízeních.

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Dávkování koloidního zlata

Přestože se obecně tvrdí, že je zlato účinné už v minimálních dávkách, naše zkušenost ukazuje, že při řešení kloubních obtíží (například dna) jsou vyšší dávkování a koncentrace (ppm) účinnější a rychleji přinášejí úlevu. Koloidní zlato se užívá vždy na lačný žaludek. Pro dávkování lze použít víčko od lahve, které má cca 8 ml. Konkrétní množství se odvíjí od užívané koncentrace a léčebného záměru. Při kloubních obtížích doporučujeme 2–3x denně 8 ml a koncentraci min. 20 ppm. U zdravých jedinců je preventivní užívání cca 5 ml 2x denně při koncentraci 10 ppm. Koloidní zlato podržte v ústech a poté polkněte. Jíst a pít můžete za cca 10–15 minut. Při užívání koloidního zlata nejsou známy žádné škodlivé a vedlejší účinky. Jako každý koloid se z těla postupně vyloučí a nezanechá žádné nežádoucí stopy.

Zdroj: Koloidní zlato

Silice coloidale

Silice coloidale neboli koloidní oxid křemičitý je suspenze jemných amorfních, neporézních a typicky sférických částic oxidu křemičitého v kapalné fázi. Silice jsou obvykle suspendovány ve vodné fázi, která je stabilizována elektrostaticky. V medicíně se používá koloidní stříbro. Koloidní stříbro je ryzí metalické stříbro suspenzované (rozložené a rozptýlené) v destilované vodě. Velikost částic je od 0,015 do 0,005 nm (nanometrů, mikronů). Velikost virů je od 15 nm do 150 nm, velikost bakterií je od 350 do 1 000 nm. Koloidní stříbro může proto pronikat do jádra patogenů a ničit je. Stoupenci stříbra vyzdvihují jeho antibiotickou schopnost efektivně čelit prakticky všem bakteriím, houbám a virům. V lékařství se masti a zábaly založené na tomto kovu používají jako standardní léčba na popáleniny. Koloidní stříbro představuje jednu z alternativ antibiotik, protože těžké kovy mají své vlastní mechanismy, jimiž působí na mikroorganismy, a jsou výrazně účinnější v boji proti bakteriím než většina antibiotik, která jsou v lékárnách dostupná.

Zdroj: Vonné silice

Domácí výroba koloidního zlata

Výroba koloidního zlata probíhá při malém napětí a malých proudech. Základem výroby je kvalitní destilovaná voda, která by měla být stimulovaná Solfeggio frekvencemi a strukturovaná pozitivními informacemi. Zde je několik video-návodů jak si vyrobit koloidní zlato doma. Hotový výrobek není třeba filtrovat, přesto je lepší jej přefiltrovat přes speciální filtr. Plní se do hnědé skleněné láhve 0,5 litru s odnímatelným uzávěrem.

Zdroj: Koloidní zlato

Působení koloidního stříbra

Koloidní stříbro se v těle dostává do buněk krví, během několika dní se tak dostává do všech tkání a začíná působit. Následně je po několika dnech vylučováno z těla přirozenou cestou ven. Při nemoci či detoxikaci se nesnažte vyléčit najednou vysokými dávkami koloidního stříbra. Můžete tím extrémně zatěžovat vyměšovací orgány (játra, ledviny, kůži, plíce a střeva) a navodit si tak pocit lehčí chřipky, bolesti hlavy, závratě, nevolnost, bolesti svalů a únavu organismu. Při léčbě koloidním stříbrem je důležité pít dostatek tekutin pro podporu vylučování, redukovat tuky a cukry, nenásilně procvičovat tělo.

Působení stopového množství stříbra má ochrannou povahu a posiluje imunitní systém. Koloidní roztoky minerálů mají 98% vstřebatelnost oproti 40–60% vstřebatelnosti u tablet.

Zdroj: Koloidní stříbro

Kvartérní amoniová sůl

V současnosti má dezinfekce čím dál tím větší význam, a to především ve zdravotnictví. Účinnost dezinfekčních látek může být ovlivňována mnoha faktory: délka expozice, koncentrace, způsob použití, teplota, druh mikrobů, pH, přítomnost interferujících látek a další.

Kvarterní amoniové soli (KAS) patří do skupiny povrchově aktivních látek (tenzidů), to znamená, že snižují povrchové napětí rozpouštědla. Tenzidy se rozdělují do dvou skupin. Tou první jsou anionaktivní tenzidy, které v rozpouštědle disociují na neaktivní kation a povrchově aktivní anion. Druhou skupinou jsou kationaktivní tenzidy, mezi něž patří i KAS. Jak již název napovídá, aktivní složkou je kation, který se snadno přitahuje k záporně nabitým povrchům (membránám). V KAS sloučeninách se kladný náboj nachází na dusíku. Tyto látky rychle přilnou k povrchu mikrobů a narušují jejich dýchací funkce tím, že proniknou skrze stěnu a poruší funkci enzymů. Mohou také koagulovat bílkoviny. Jejich účinek se zlepší díky vhodné kombinaci s jinými látkami. Nejčastěji se kombinují s alkoholy nebo aldehydy. Nejúčinněji KAS působí na grampozitivní bakterie. Ty se od gramnegativních odlišují složením bakteriální stěny. Grampozitivní bakterie mají silnější vrstvu peptidoglykanu, obsahují kyselinu teichoovou a méně lipidů. Grampozitivní bakterie nesou záporný náboj, a proto snadno reagují s kationtovými tenzidy. Spektrum účinku je poměrně malé. Kromě již zmíněných grampozitivních bakterií působí na mikroskopické houby. Na gramnegativní bakterie mají již menší účinek a na viry nepůsobí vůbec.[1]

Zdroj: Antimykotická koloidní sůl

Léčba a prevence

Nekoupejte se v horké lázni, raději se sprchujte vlažnou vodou. Také je dobré používat sprchové gely s obsahem kakaa nebo bambuckého másla, protože působí příznivě na suchou a zarudlou pokožku. Po koupeli používejte pleťový krém určený pro citlivou kůži. Doporučují se rovněž obklady nebo koupel z koloidních ovesných vloček, které napomáhají ke zmírnění svědění. Pokud stále máte problém s červenými skvrnami na hrudi, obraťte se na svého lékaře. Někdy je antimykotická léčba nebo používání kortizonu (může být v podobě krému nebo gelu) nezbytné.

Zdroj: Červené skvrny na hrudi

Účinná látka

Jedna potahovaná tableta obsahuje cloroxinum 250 mg. Pomocnými látkami jsou: monohydrát laktózy, kukuřičný škrob, želatina, glycerol 85 %, kalcium-stearát, mastek, sodná sůl kroskarmelózy, koloidní bezvodý oxid křemičitý, makrogol 6 000, makrogol 300, hypromelóza, oxid titaničitý, žlutý oxid železitý.

Zdroj: Endiaron a alkohol


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP