Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

BATRAFEN K LÉČBĚ UCHA

OBSAH

Batrafen v těhotenství a při kojení

Jako každá medikamentosní terapie, má být i Batrafen podáván během těhotenství a kojení, pouze v naléhavých indikacích. Riziko poškození plodu krémem Batrafen je velmi nízké. Pokud se Batrafen nenamaže přímo na prsa a na bradavky, tak se při kojení do mléka dostane jen ve stopovém množství.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Poradna

V naší poradně s názvem KOLIK STOJÍ ROZTOK BATRAFEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Šárová.

Je v současné době koupit na recept v lékárnách Batrafen roztok na nehtovou plíseň?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Výdej léčivého přípravku Batrafen je v současné době možný. Jeho výdej je vázán na lékařský předpis a je běžné k dispozici v celé síti lékáren.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kolik stojí roztok batrafen

Co je batrafen

Batrafen je téměř bílý jemný vaginální krém. Batrafen se skládá z účinné látky ciclopiroxum olaminum, které je v jednom gramu krému obsaženo 10 mg. Batrafen se používá na léčení vaginální mykózy. ATC skupina pro lék Batrafen vaginální krém je gynekologiím a antimykotikum. Složení vaginálního krému Btrafen: Benzylalkohol, oktyldodekanol, lehký tekutý parafin, stearylalkohol, cetylalkohol, myristylalkohol, polysorbát 60, sorbitan-stearát, kyselina mléčná S a čištěná voda. Vaginální krém Batrafen se distribuje jak hliníková tuba s potiskem a s plastikovým šroubovacím uzávěrem. V balení je také 6 jednorázových aplikátorů vaginálního krému.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Batrafen vaginální krém pro děti

U novorozenců a dětí do 6 let smí být Batrafen vaginální krém podán pouze v naléhavých indikacích a pouze pod dohledem lékaře.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Poradna

V naší poradně s názvem KOLIK STOJÍ ROZTOK BATRAFEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel BrezikovaPatricie@seznam.cz.

Dobrý den, můj syn má placaté nehty ale nejsou zažloutlé vypadá to jako by mu chyběl nějaký vitamín .Pomohl by roztok batrafen?A kolik stojí děkuji Březíková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vážená paní Březíková, Batrafen je v tomto případě neúčinný. Zkuste stav synovo nehtů zkonzultovat s dětským lékařem. Pro správné stanovení diagnózy je nezbytné projevy na jeho nehtech vidět.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kolik stojí roztok batrafen

Batrafen vaginální krém a vyrážka

Ve vzácných případech se při podávání přípravku Batrafen vaginální krém mohou objevit přechodné, lokální reakce, jako je vyrážka a lehké pálení, které se projeví jako kontaktní dermatitida. V takovém případě se léčba nepřerušuje. Kontaktní dermatitida se zahojí po ukončení léčby vaginálním krémem do jednoho měsíce.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Slivovice na bolest ucha

Z babských rad můžete zkusit na bolest ucha použít smotek vaty namočený ve slivovici, který vložíte do ucha, převážete šátkem a pěkně to zaspíte. Dle zkušeností tato metoda vždy to pomůže.

Zdroj: Bolest ucha

Diskuze

V diskuzi CENA PEROXIDU DO UCHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarosloav.

Potřebuji znat cenu Peroxidu do ucha na čištění. A to včetně DPH. Popřípadě zaslaní i poštovné a balné. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslav.

Potřebuji jednoduchou odpověd na jednoduchou odpověd a počítač po mě chce ůplné nesmysly,které nesouvisí s dotazem. a to mě už nebaví.

Zdroj: diskuze Cena peroxidu do ucha

Bolest ucha z větru

Na bolest ucha z větru pomůže teplý zábal, při delší bolesti je nutné navštívit ORL, protože to může být zánět středního ucha nebo zánět zvukovodu.

Zdroj: Bolest ucha

Diskuze

V diskuzi ZÁNĚT UCHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šárka.

Zánět ucha jsme u naší Verunky vyléčili cucáním Bactoralu. Poradila nám ho jedna maminka ve školce. Její malé Bactoral taky pomohl.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stázka.

Zbavit se zánětu ucha = cucat Bactoral. Je to jednoduchá rovnice.

Zdroj: diskuze Zánět ucha

Batrafen a sex

Během probíhající nákazy vaginální mykózou není vhodné provozovat pohlavní styk do pochvy. Pokud i přesto ke styku dojde, tak je zde velké riziko protržení kondomu. Batrafen vaginální krém totiž obsahuje tekutý parafín, který rozleptává latexové kondomy. Kondomy při styku s Batrafenem praskají anebo prosakují! Při sexu může dojít k nákaze partnera, kdy se projeví tak zvaný „ping-pong efekt“. Aby se zabránilo reinfekci, měl by partner rovněž navštívit lékaře.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Diskuze

V diskuzi ZÁNĚT UCHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rita.

Dovoluji si všem doporučit Bactoral. Byla jsem mile překvapená, jak díky němu a bez antibiotik, naše malá zdolala zánět ucha. Kdybych to neviděla, asi neuvěřím.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zánět ucha

Nakažlivost zánětu středního ucha

Zánět středního ucha může probíhat v akutní nebo chronické podobě. Dále se rozlišuje nehnisavý a hnisavý zánět ucha. Od tohoto se také odvíjí nakažlivost zánětu středního ucha. Samotný zánět středního ucha není nakažlivý, nakažlivá je infekce, která zánět středního ucha způsobila.

Zdroj: Zánět středního ucha

Diskuze

V diskuzi ZÁNT UCHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ála.

Nevím, jestli by se dal tento balzám použít na zánět ucha u čtyřletého dítěte. Nám moc pomohl Bactoral. Koupili jsme ho na radu lékařky. Teď už malýho ucho nebolí.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zánt ucha

Domácí léčba zánětu středního ucha

Léčba zánětu středního ucha patří do rukou lékaře z toho důvodu, aby se předešlo případným komplikacím, které zánět středního ucha může jedinci způsobit. Jako první pomoc můžete použít obklad ucha a čípky ke snížení teploty.

Zdroj: Zánět středního ucha

Diskuze

V diskuzi ZÁNĚT UCHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sisi.

Bolest ucha jsem vyléčila díky radě lékárnice bez antibiotik. Doporučila mi Bactoral a ten skvěle zabral. Zkuste a uvidíte sami.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zánět ucha

Jak Batrafen vaginální krém léčí?

Studie zabývající se mechanismem účinku ukázaly, že fungicidní (protiplísňové) působení cyklopiroxolaminu je dáno snížením buněčného příjmu životně důležitých stavebních kamenů mykózní buňky. Vedle toho ještě cyklopiroxolamin zvyšuje vylučování jiných nezbytných buněčných součástí. Cyklopiroxolamin se silně hromadí uvnitř mykotických buněk, přičemž se ireversibilně váže k určitým strukturám a organelám, jako je buněčná stěna, buněčná membrána, mitochondrie, ribozomy a mikrozomy. Těmito svými schopnostmi je Batrafen vaginální krém šetrnou a přesto účinnou zbraní proti vaginální mykóze.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Co je vaginální mykóza?

Vaginální mykóza je zachvácení sliznice pochvy mykotickými buňkami, které se zde přemnožily a začaly budovat kolonie. Hlavním příznakem poševní mykózy je urputné svědění a viditelné začervenalé, většinou jasně ohraničené, červené fleky, které právě svědí. Mykózní buňky, které způsobují vaginální mykózu, jsou velmi odolné! Nejrychlejší cesta, jak se zbavit vaginální mykózy, je aplikovat silný a účinný lék. Takovým lékem je vaginální krém Batrafen, který je vázán na lékařský předpis. Pro rychlé řešení tohoto nepříjemného problému, bude třeba navštívit lékaře. Batrafen dokáže vaginální mykózu vyléčit za 6 dní.

Zdroj: Krém na vyginální mykózu

Kapky na bolest ucha

Přípravky na bolest ucha dostupné v kamenných či internetových lékárnách můžete vidět zde.

Zdroj: Bolest ucha

Babské rady na zánět středního ucha

Při zánětu středního ucha použijte šťávu z netřesku. Postup je následující: utrhne se šťavnatý lísteček netřesku a šťáva se přímo vymačká do ucha. Výborný je i octan hlinitý. Na zánět středního ucha babské rady dále doporučují třeba stroužek česneku (tedy všestranný přírodní zázrak s antibiotickými účinky), který velmi dobře dezinfikuje.

Zdroj: Zánět středního ucha

Česnek na bolest ucha

Česnek na bolest ucha je častou babskou radou. Ovšem tato rada může být zavádějící a aplikovala se dříve. Nyní to nezkoušejte. Celé vnitřní prostředí byste mohli ještě více podráždit.

Zdroj: Co na bolest ucha

Jak na bolest ucha u dospělých

Bolest ucha může mít mnoho příčin, tudíž se liší i léčba. Zánět se léčí nejčastěji antibiotiky. K tlumení případné bolesti lékaři doporučují i teplé obklady. Pokud je ucho poraněno, pomohou naopak obklady studené.

Zdroj: Bolest ucha

Jak použít peroxid vodíku do ucha

Do postiženého ucha se nalije 3procentní peroxid vodíku. Připravte se, že aplikovaná tekutina studí a bublá. Peroxid vodíku ve zvukovodu rozpouští nečistoty, bublá, nic přitom nebolí. Až tekutina v uchu došumí, zvukovod se vytře vatičkou, nebo se pacient položí na stranu vyplachovaného ucha a zbytek obsahu se nechá vytéct na tamponek.

Zdroj: Jak použít peroxid vodíku do ucha


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP