Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

LOCERYL BEZ LÉKAŘSKÉHO PŘEDPISU CENA

OBSAH

Mykóza nehtů je nejčastější kožní nemocí. Mykózu nehtů způsobuje několik různých druhů kmenů hub. Nejrozšířenější kmeny plísní na českém území v prvopočátku nejlépe ničí lék Clotrimazol. V článku přinášíme kompletní informace o tomto přípravku, který účinně pomáhá v boji proti plísni nehtů.

Zdroj: Clotrimazol - kožní sprej na plíseň nehtů

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů

Hypnox cena

Hypnox je možné koupit volně v lékárně bez předpisu. Na lék Hypnox nepřispívá zdravotní pojišťovna. Léky hypnox je možné také koupit v internetovém obchodě, kde je také vidět jeho aktuální nejnižší cena: Hypnox cena.

Zdroj: HypnoX léčí problémy se spánkem bez předpisu

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alžbeta.

Uzivam warfarin a na artrozu potrebujem nieco uzivat mohla by som uzivat Condrosulf? Dakujem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Na klouby je nejlepší chondroitin. Snáší se s Warfarinem a jeho účinnost byla vědecky ověřena. Vydává se bez lékařského předpisu a přípravek s jeho obsahem se jmenuje Condrosulf 400. Prodejní cena je ruzná, měsíční léčba vychází přibližně na 300 Kč. Jeho aktuální cena je vidět zde: www.zbozi.cz/hledani…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a křemelina

Plíseň nehtů a lékaři

Pro pochopení vhodné léčby nehtové plísně je třeba si uvědomit, že plíseň, která způsobuje toto onemocnění přežívá pod nehtem. Pro relativně rychlé výsledky je tedy potřeba, aby se část postiženého nehtu opilovala až na nehtové lůžko a poté se aplikovala účinná látka, která postupně zničí všechny plísňové zárodky. Pro tento účel je v lekárnách k dispozici přípravek Loceryl - 5% léčivý lak na nehty. V balení dostanete 30 jednorázových pilníčků, 10 aplikačních špachtliček, samotný lak a pak 30 desinfekčních polštářků.

Aplikace se provádí tak, že přiloženým pilníčkem opilujete celý nehet až na nehtové lůžko. Opatrně! Nesmíte si to rozedřít do krve, neurychlíte tím konečný výsledek a léčba by vám mohla být tak nepříjmená. Po opilování svrhcní části nehtu tuto plochu očistíte přiloženým desinfekčním polštářkem, který zároveň i odmastí ošetřovanou oblast. Po oschnutí lihové desinfekce nanesete Loceryl lak přiloženou plastovou špachtičkou. Vytvořte dostatečnou vrstvu, aby pokryla celou ošetřovanou oblast a nechte lak uschnout, aby nebyl na povrchu lepkavý. Tuto léčebnou proceduru provádějte 2 krát do týdne a vždy před aplikací nové vrstvy laku opilujte tu předchozí. Celková doba této léčby je dlouhodobá a po celou dobu léčby je třeba dbát důslednosti, abyste mohli být vyléčeni. Takže pravidelně 2 krát týdně! Nezapomeňte. Loceryl 5 léčivý lak na nehty.

Zdroj: Lék na plíseň nehtů

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL 5 % LÉČIVÝ LAK NA NECHTY. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Endler.karel@seznam.cz.

Dobrý den, měl jsem láhvičku s 2,5 ml laku. Při ošetřování
se mě láhvička převrátila .
Prosím sdelte zda jde tato láhvička koupit samostatně a nebo čím
by se mohla nahradit a kolik by stále nová lahvička Kč..
Kde bych ji mohl koupit. Předem Vám děkuji a zprávu mě pošlete
e-mailem.
Praha 10

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den pane Endlere, léčivý lak na nehty Loceryl je jen na lékařský předpis, takže k jakémukoliv doplnění Vašich zásob budete muset nejdříve zajít k lékaři a požádat ho o lékařský předpis na tento lék. V lékárně pak dostanete vždy jen kompletní balení. Náhradní díly se v tomto případě nevedou :-). Cena za vydání léku je v průměru 400 Kč. Celková cena je přibližně 800 Kč a polovinu Vám na to přidá zdravotní pojišťovna. Tento doplatek se započítává do limitu poplatků ve zdravotnictví.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl 5 % léčivý lak na nechty.

Condrosulf cena bez předpisu

Condrosulf je špičkový švýcarský lék vyráběný firmou IBSA, a s požehnáním byl uveden i na český trh. Jeho slabší verze s polovičním obsahem účinné látky 400 mg je nyní k dispozici v lékárnách i on-line v běžných internetových obchodech jako oficiální léčivý doplněk stravy. 60 tablet se dá bez předpisu koupit za cenu 350 Kč. Zde je uvedena aktuální cena léku Condrosulf 400mg: Condrosulf 400 cena. Na tuto verzi léku nepřispívá zdravotní pojišťovna a pacient hradí celou cenu.

Jak ušetřit?

  1. Pokud požádáte lékaře specialistu o přepis na lék Condrosulf, získáte stejné množství účinné látky, ale můžete ušetřit až 120 Kč.
  2. Nemáte-li recept, můžete ušetřit tím, že koupíte najednou více tablet ve větším balení 180 tablet. Tak můžete za stejné množství účinné látky ušetřit až 50 Kč.

Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Dobrý den,chci se zeptat mám používat lak loceryl na nehet palce na noze,už jsem ho jedenkrát použila :-),ale před tím jsem používala batrafen (kapky pod nehet) a nevím jestli to můžu kombinovat nebo používat jen ten lak. Děkuji Jaroslava.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Milá Jarko, při správné aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba odfouklý nehet nejdříve obrousit až na nehtové lůžko a pak teprve nanést lak. Současnou aplikaci Batrafenu pod nehet by pak již nebylo možné uskutečnit, protože nebudete mít žádný nehet, pod který byste jej nakapala. Současná aplikace Batrafenu a Locerylu je tedy nevhodná. Ve Vašem případě použijte jen léčivý lak Loceryl jednou za 3 až 5 dní.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Diazepam bez předpisu

Volný prodej léků na předpis nepovoluje legislativa ČR i EU, do této skupiny spadá i Diazepam. Cena doplatků přípravků se může v jednotlivých lékárnách lišit.

Zdroj: Diazepam a jeho účinky

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Danuše Bartošová.

Platila jsem za LOCERYL Kč 413,-.Jsem u RBP. Prosím o sdělení, zda na lak
pojišťovna přispívá a kolik.
Děkuji za info.

Bartošová

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů

Kde se dá Metronidazol koupit

Tento produkt je dostupný pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu.

Zdroj: Metronidazol

Poradna

V naší poradně s názvem BABSKÉ RADY NA EKZEM MOKVAVÉ STROUPKY KTERÉ SVĚDÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiřina Rattayová.

Dehtové mýdlo nebo dehtový šampon není k sehnání . Nevíte , jak a kde je koupit ? EU prý vše s dehtem zakázala .

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Tady je cena dehtového mýdla: www.zbozi.cz/vyrobek…
A tady je cena šamponů s dehtem: www.zbozi.cz/hledani…
Vše je možné koupit v ČR bez předpisu.

Zdroj: diskuze Babské rady na ekzem mokvavé stroupky které svědí

Beloderm mast 30 g

Beloderm mast obsahuje rovněž betamethasondipropionát. Tento produkt je (stejně jako Beloderm krém) dostupný pouze v kamenné lékárně na základě lékařského předpisu.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm

Cena Nimesilu

  • Nejvyšší možná cena v lékárně při výdeji na recept je 158,24 Kč.
  • Průměrná aktuální cena v lékárně je 119,64 Kč.
  • Průměrný aktuální doplatek pacienta činí 83,10 Kč.
  • Výše doplatku započitatelného do ročního limitu je 103,61 Kč.

Zdroj: Nimesil - vše co o něm chcete vědět

Poradna

V naší poradně s názvem SVĚDĚNÍ PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

je možné koupit antibiotika bez lékařského předpisu nebo který lékař mi je může předepsat?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Antibiotika jinak než na předpis koupit nejdou. Předepsat je může kterýkoli doktor, i praktický lékař. Na svědění penisu zpravidla antibiotika nepomůžou. Na to se předepisuje mast s kortikoidy, která nepříjemné svědění rychle odstraní. Doporučuji nestydět se a zajít ke kožnímu lékaři, nežli se snažit o samoléčbu ATB.

Zdroj: diskuze Svědění penisu

Cena léku Condrosulf po předpisu

Na jaře roku 2023 v českých lékárnách proběhla bouře s lékem Condrosulf 800, kdy se v březnu ukončilo uvádění na trh oblíbených potahovaných tablet, u kterých jedno balení třiceti tablet vyšlo na 170 Kč (390 Kč mínus 220 Kč příspěvek od pojišťovny). Nově je k dispozici jen varianta obyčejné tablety, která ale vyjde o téměř 60 Kč dráž. Aktuálně (19.5.2023) se průměrná cena léku CONDROSULF - 800MG TBL NOB 30 pohybuje na úrovni 447 Kč, přičemž zdravotní pojišťovna při vydání léku přispívá částkou až 220 Kč (obvykle 150 Kč). Pozor! Existují i lékárny, ve kterých je tento lék vydáván za cenu převyšující neuvěřitelných 1300 Kč.

Chcete-li čerstvější údaje o ceně, můžete je najít zde: Condrosulf 800 cena doplatku.

Abyste měli nárok na částečnou úhradu z veřejného zdravotního pojištění, tak lék musí být předepsán nebo doporučen lékařem s těmito specializacemi:

  • revmatologie,
  • dětská revmatologie,
  • ortopedie,
  • traumatologie.


Zdroj: Condrosulf na osteoartrózu

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK NA PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý den. Léčím si plíseň na nehtech na palcích locerylem. Je možné že po měsíci došlo ke zhoršení?. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Loceryl je přeci lak na nehty a před jeho použitím musíte opilovat veškerý nehet. Není-li nehet, nemůže být ani žádné zhoršení. Loceryl vytváří takové prostředí, ve kterém se kožní plísně nemůžou množit. Zároveň je to lék na předpis, takže pokud se vám tato léčba nezdá správná, tak neprodleně navštivte svého kožního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Prodej a cena

Herpesin krém je volně prodejný lék. Jeho cena v lékárnách může být různá. Cena produktu Herpesin krém.

Herpesin tablety jsou pouze na předpis. Herpesin 200 a Herpesin 400 jsou v lékárnách bez doplatku. Cena produktu Herpesin tablety.

Zdroj: Herpesin

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Děkuji za odpověd,takže to mám celý nehet ten špatný obrousit?? Jako co nejvíc,jako úplně co půjde? Já myslela,že jen z lehka ten nehet obrousit a potom aplikovat lak .-),ale je fakt,že by to asi nemělo účinek. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jarko, ano, pro aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba postižený nehet celý obrousit, až na nehtové lůžko. Nebojte se, nebolí to. Právě léčivým lakem pak nahradíte ochranu svého nehtového lůžka místo původního nehtu a také dosáhnete dobrého kontaktu léčivých látek přímo s plísňovým ložiskem, které bývá jinak chráněno nehtem. Díky tomuto způsobu aplikace dosahuje léčivý lak Loceryl mnohem lepší účinnosti, než klasické kapání antimykotik pod nehet.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP