Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PROC JE DOBRY GLUKOPUR PO CVICENI

OBSAH

Glukopur cena

GLukopur se dá naprosto běžně koupit ve větším supermarketu nebo v lékárně. Tady je uveden seznam nejlevněších cen, za které jde glukorpur v ČR koupit: glukopur cena.

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem CVICENI PRI UHLOVODANOVE DIETE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tramin.

dobrý den drzim již 2 měsice uhlovodanovou dietu a k tomu cvičím doma na ministepperu. slyšela jsem názor že cvičení hubnutí zpomaluje chci se zeptat co je na tom pravdy. osobně tomu moc nevěrím.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pro hubnutí je důležité snížit objem přijaté energie a zvýšit její výdej formou pohybu. To je přesně to co děláte. Uhlovodanová nebo-li sacharidová dieta je na hubnutí účinná i pohyb na stepperu je dobrý. Při takovéto skladbě se dá zhubnout až o dvě až tři kila za měsíc.
Cvičení v některých případech skutečně může hubnutí zpomalit, ale jen za předpokladu, že se cvičením myslí kulturistický trénink v posilovně. Při tomto tréninku se totiž podpoří růst nové svaloviny, která pak zvýší tělesnou hmotnost. Ale toto není váš případ.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cviceni pri uhlovodanove diete

Glukopur dávkování

Jako rychlý zdroj energie se Glukopur dávkuje v množství 80-100 g na den. Při nechutenství se doporučuje podávat Glukopur po dobu 10-14 dní, nejlépe ráno na lačno v celkové denní dávce 100 g na 500 ml oblíbeného čaje.
 

Domácí dávkování

  • 1 rovná lžička glukpuru= 3 g, 
  • 1 rovná polévková lžíce glukopuru = 12 g.

 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem KREVNÍ DESTIČKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel J.Psenica.

Posledni 2 roky trpim zvysenym poctem krev.desticek.Nektere priznaky naznacuji,ze jde o reaktivni trombozu ktera to zpusobuje.Pan Vins vzpomina pomoc pri uprave diety a speceficke cviceni.Mohl by pan Vins mi napsat o jakou dietu a cviceni jde?
Predem dekuji za zajimave informace.Jp

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Reaktivní trombocytóza vzniká při zánětlivých stavech v organizmu. Po vyléčení zánětu v těle dochází postupně i k normalizaci trombocytózy a v průběhu několika týdnů se počty krevních deštiček vrátí k normální úrovni.
Pokud se ptáte na dietu, která snižuje množství krevních destiček, tak ta spočívá v dominantní spotřebě těchto potravin:
- chinin například v odvaru z vrbové kůry;
- alkohol;
- brusinková šťáva;
- kravské mléko;
- tahina sezamová pasta.
Ptáte-li se na cvičení, které by ovlivnilo počty krevních deštiček, tak platí, že jakékoliv pravidelné cvičení a fyzická zdatnost tlumí aktivitu krevních destiček. Naopak nárazová fyzická aktivita vede ke zvýšení počtu krevních destiček.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Krevní destičky

Glukopur pro kojence

Glukopur je pro lidské tělo stravitelnější než řepný cukr. Glukopur se u kojenců indikuje při průjmech, a to tak, že se do mrkvového odvaru nebo čaje přidá malé množství tohoto přípravku. Glukopur je také možné přidávat u kojenců do umělého mléka.

Zdroj: Glukopur

Diskuze

V diskuzi ASI DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Róbert Tóth.

Mán už 6,5 roka po robotickej operácii prostaty. Mal som biopsiou zistené karcinomy. Ale po operácii som sa celkove rýchle dostal do dobrého zdravotného stavu. Až na to že až doteraz mám problém s únikom moči. Sice viac menej som robil pánevné cviky, ale bohužiaľ to moc nepomáhalo. Bolo by ešte vhodné s tým cvičením znovu pokračovať? Rád by som sa zbavil vložiek. Nie je to nič příjemného, aj keď to beriem jako nutnú obeť za to že žijem. Poradí mi niekto ? Ďakujem. ( Je mi teraz 72 rokov)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alois.

Já bych asi požádal svého urologa o vyšetření svěrače pomocí magnetické rezonance, aby pořádně zjistil proč to nezavírá a potom bych se s ním dohodl jak dál. Ve cvičení je určitě vhodné pokračovat.

Zdroj: diskuze Asi dotaz

Glukopur složení:

Obsah bílého prášku glukopur: dextróza (100% D-Glukóza), vitamínový premix (vitamín C 18 mg, B1 0,42 mg, B2 0,48 mg, B6 0,60 mg, B12 0,30 mg, biotin 45 mg, kyselina pantothenová 1,8 mg, vitamín E 3 mg, kyselina listová 60 mg, niacin 5,4 mg.
 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem OCTAN DOMACI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Štefan Schütz.

Dobrý den!Bolí mně pravý oteklý kotník.nikde jsem si ho nenarazil.stalo se to,asi při cvičení,když jsem prováděl cvičení kroužení kotníku.Poradíte mi?Děkuji za odpověd´.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zkuste odvodnit kotník pomocí sody bicarbony. Soda vytáhne veškerou přebytečnou vodu a tím zmírní otok i bolest. Tady je návod na zábal na oteklý kotník: youtu.be/RdxCApYTkss

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Octan domaci

Glukopur pro děti

Glukopur mohou užívat i děti, nejde však o vhodnou náhradu cukru. Glukopur má stejnou energetickou hodnotu a stejnou měrou přispívá k výskytu zubního kazu. Glukopur se u dětí indikuje v případě průjmů, kdy se podává čaj mírně slazený tímto přípravkem. Roztok s Glukopurem dávejte po troškách, je-li to nutné, pečlivě sledujte množství a vzhled stolice, dodržuje tolerování roztoku.

Zdroj: Glukopur

Diskuze

V diskuzi CVICENI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sehna.

Ja si to davam jeste k cviceni, protoze jsem tu moji formu na leto trosku podcenila a opravdu je to skvely. Hlavne slozeni je super, na strankach to maji dobre vsechno rozepsany a vypsany

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Cviceni

Glukopur versus Gainer

Oba sacharidy mají vysoký glykemický index, tudíž na ně inzulin reaguje prakticky stejně rychle. Hlavním rozdílem mezi Gainerem a Gglukopurem je, že Gainer dokáže udržet vysokou hladinu krevního cukru déle než Glukopur, což někteří lidé citlivější na zvýšenou glykémii nemusí dobře snášet.

Dávkování Gaineru je závislé na příjmu bílkovin z běžné stravy, tělesné hmotnosti a intenzitě cvičení.

Zdroj: Glukopur

Poradna

V naší poradně s názvem CVIČENÍ NA PÁTEŘ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Jörková.

Často poslouchám Vaše pořady i pořady otce Pleskače. V dnešním vysílání bylo řečeno, že máte k dispozici cvičení na páteř. Byla bych moc ráda, kdyby jste mně uvedené cvičení zaslali.
Děkuji Vám za ochota - zdraví Vás Marie Jörková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Je dobře, že máte zájem o cvičení na páteř. Zde je průvodce několika cvičeními podle Mojžíšové. Když se je postupně všechny naučíte a budete je pravidelně každý den nebo každý druhý den budete dělat, tak určitě poznáte úlevu. Zde je přehledný seznam cvičení www.youtube.com/resu…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cvičení na páteř

Co je to Glukopur

Sladidlo Glukopur je značka nejrozšířenějšího monosacharidu, jemuž se lidově říká hroznový cukr. Vyskytuje se ve velkém množství plodů nebo v medu, zejména však v hroznovém vínu. Je jedním ze základních sacharidů, které se vyskytují v lidském těle, zásobuje buňky energií a udržuje hladinu krevního cukru. Je tedy nezbytný pro centrální nervový systém, mozek a červené krvinky. Glukopur pomáhá celkově posílit organismus. Toto sladidlo můžeme využít v případech, kdy má tělo vysokou spotřebu energie – tehdy nejvíce klesá hladina cukru v krvi, což oslabuje organismus a snižuje koncentraci. O okamžitý přísun energie se postará právě hroznový cukr Glukopur, který se rychle uvolňuje do krve, a orgány jej využijí okamžitě. Glukopur je také doporučován jako zdroj energie při nechutenství, jež doprovází mnohá onemocnění.

Zdroj: Glukopur

Glukopur na posílení imunity

Glukpur sám o sobě imunitu neposílí, ale dodá tělu potřebnou rychlou energii, aby se lépe mohlo vyrovnat s akutní imunitní krizí vzniklé například následkem chorobného odmítání běžné stravy, například při anorexii. Při nedostatečné nebo nevyvážené stravě tělu chybí potřebná energie, aby mohlo správně vstřebávat další živiny, a dochází k tak zvané imunitní krizi. Glukopur společně s přípravkem Beta glucan 24 C výborně nakopnou organismus se silnou stimulací imunitního systému.
 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Dobry den, je to nesmysl, nechapu, jak jste prisel na cislo 12 kg bordelu ve strevech... rekl bych, ze se jedna o tuk usazeny pod "kuzickou" a ten uvedenym pripravkem nezhodite. Pomuze pouze cviceni, kupte si k nemu treba l-karnitine (v lekarne), pomuze lepe shazovat. P.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Božena - Beatrrix.

pro Petra



to se právě Petře pleteš.Colonix mu rozhodně k zhubnutí tuků pomůže a to tím,že očistí střeva a jak víš bez očisty střev nezhubneš,jelikož to je první krok.



vše totiž začíná ve střevech

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Cena Glukopuru

Zde můžete vidět cenu Glukopuru.

Zdroj: Glukopur

Diskuze

V diskuzi PROC MI NEKVETE KALA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Magda.dzurkova.

mam doma tolik let kalu a kvetla mi pred 2 roky tak by mne zajimalo proc to tak je

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Proc mi nekvete kala

Glukopur na nabírání svalů

Ihned po tréninku v posilovně, respektive po uklidnění organismu, takže ještě v šatně posilovny, je vhodné zvednout hladinu inzulínu a využit ho k urychlenému ukládání glykogenu do svalů. Po poctivém tréninku je totiž jediná chvíle, kdy se nemusíme bát toho, že by přijatá energie šla do tuků. Pro nabírání svalové hmoty je optimální zvednout inzulín pomocí 0,4 až 0,5g glukopuru na 1kg vlastní váhy. Takže například pro 100kg sportovce je to cca 40 až 50g glukopuru.
 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem PROČ MÁM OBČAS MRAVENČENÍ V LEVÉM MALÍČKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva Blahová.

Čas od času mně občas mravenčí malíček u levé ruky a částečně i prsteníček. Nemůže to být náznak něčeho vážnějšího? Třeba infarktu?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Občasné mravenčení v malíčku a trochu v prsteníčku ukazuje spíše na problémy s krční a hrudní páteří nebo s ramenním pletencem levé ruky. Obvykle to spraví návštěva u ortopéda a pak následná rehabilitace a pravidelné cvičení.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Proč mám občas mravenčení v levém malíčku

Nutriční složení glukopuru

Enegretická hodnota glukopruru je 1672 (393,4 kcal) na 100 g prášku. Glkopur obsahuje sacharidy minimálně 99 g, bílkoviny 0 g a tuky 0 g.

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Glukopur při posilování

Glukopur se dostává do krevního řečiště přibližně během dvou minut. Jde tedy o nejrychlejší zdroj energie. Takto rychlý účinek je pozitivní v případech, kdy je potřeba okamžitě zvýšit hladinu cukru v krvi. Pravidelné užívání se však nedoporučuje. Hroznový cukr má stejnou energetickou hodnotu jako normální cukr, avšak díky svému rychlému účinku navozuje brzy pocit hladu, čímž následně podporuje růst tělesné hmotnosti. Glukopur tedy užívejte pouze v případech vyššího energetického výdeje, případně při nechutenství, a nikdy nepřekračujte doporučenou denní dávku. V kulturistice je Glukopur vhodný zejména po tréninku společně s proteinem. Během dne se preferují sacharidy z běžné stravy.

Glukopur se dávkuje společně po kulturistickém tréninku s proteinem a kreatinem, a to s ohledem na náročnost tréninku. Obvykle se podává až 1 g na 1 kg tělesné hmotnosti, a to tím způsobem, že se 30 g Glukopuru rozředí cca ve 400 ml vody. Glukopur podporuje účinnost kreatinu.

Při nabírání svalové hmoty v kulturistice se doporučované množství sacharidů pohybuje v rozsahu 5–6 g sacharidů na 1 kg tělesné hmotnosti. Uvedené množství je ale pouhý orientační údaj, je třeba si množství upravit dle vlastního tělesného typu, intenzity a způsobu tréninku. Rozsah 5–6 g se může měnit oběma směry, pokud například začnete na 4 g sacharidů na 1 kg tělesné hmotnosti a cítíte, že máte méně energie a hmotnost ani síla se nezvyšují, je třeba si množství sacharidů navýšit. Naopak nebezpečí nadměrných dávek sacharidů spočívá v tom, že zahltí svaly glukózou a zbylý cukr se rychle přemění na tuk, v tomto případě je zase třeba množství sacharidů snížit. Mezi těmito dvěma extrémy si každý jedinec musí najít svoje optimální množství, které mu vyhovuje a při kterém přibírá na svalové hmotě, ale stále v určité kvalitě (tedy bez velkého nárůstu tukových zásob).

Zdroj: Glukopur

Anaerobní cvičení

Anaerobní cvičení je cvičení krátkého trvání s vysokou intenzitou nebo frekvencí pohybu. Obecně se jako anaerobní aktivita hodnotí zatížení od 75 % maximální tepové frekvence (MTF) výše, při níž je vynaložena velká síla. Pro anaerobní pohyb je charakteristický vznik kyslíkového dluhu, kdy tělo není schopno zajistit dostatek kyslíku pro intenzivní svalovou práci. Ve svalech se tvoří laktát (látka, která vzniká při energetickém metabolismu buněk s nedostatečným množstvím kyslíku), jenž zabraňuje využití mastných kyselin z tuků jako zdroje energie, což je důvod, proč se při anaerobním cvičení využívá převážně energie ze svalového glykogenu (složený cukr uložený ve svalech). Dalším zdrojem energie látky ATP (adenozintrifosfát) a CP (kreatinfosfát). Využití tuků jako zdroje energie je minimální. Tento druh cvičení je vhodný pro budování svalové hmoty, svalové a výbušné síly či krátkodobé vytrvalosti. Hubnutí vám však půjde snáze, zvolíte-li raději aerobní nebo aerobně-anaerobní cvičení.

Zdroj: Aerobní a anaerobní cvičení

Acylpyrin ředí krev

Protisrážlivého účinku se využívá při ischemické chorobě ke snížení rizika vzniku infarktu myokardu. Používá se i při akutním infarktu myokardu.

Zdroj: K čemu je dobrý acylpyrin

Domácí aerobní cvičení – video

Na tomto videu je možné vidět domácí aerobní cvičení.

Zdroj: Aerobní a anaerobní cvičení

Historie quercetinu

Rostliny obsahující flavonoidy mají dlouhou historii použití v tradičních léčivých přípravcích v mnoha kulturách. Tato fytochemikálie byla objevena před několika desítkami let.

Zdroj: Na co je dobrý Quercetin?


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP